Zonnekap maxi cosi zelf maken

Geplaatst op: 07.09.2019

Zorg dat de stukken groot genoeg zijn om rond het handvat of rolbar van de autostoel te passen, maar niet te lang. Liselot Vallaeys 13 september om

Pakje van 24 kostte nog geen 10 euro. Heb het helaas zelf niet meer nodig met twee grote dametjes. Ik haalde de oude uit elkaar en heb de originele vulling herbruikt. Annemarie de Graaff 24 augustus om Wel tussendoor strijken voor een mooi resultaat. Nieuwere post Oudere post Homepage. Het patroon wijst zichzelf uit.

Wauw, zonnekap maxi cosi zelf maken een stijlvolle maxi cosi? Lena jurk. Over mij Tutorials Cameo. Als de zoom van de broek nog netjes is kan je die gebruiken voor de rand aan de voorkant! Dat deed ik ook met mijn middelste zoon, echt ideaal om rond te komen met een kleintje zo zonder auto.

DIY Maxi Cosi kap

DIY Maxi Cosi kap 0. Hoera een broertje! Normaal gezien hier geen babies maar, dus het patroon laat ik aan iemand anders. Dat kleine venteke gaat nogal in de watten gelegd worden.

Dat heeft iets te maken met drie kinderen, twee websites en een huishouden. In totaal heeft mij dit anderhalf uur gekost. Ja, baby nr 4 verdient wel af en toe iets nieuws he!

  • Gebruik Ik heb de stof net gisteren ingespoten met waterdicht spray, om de eerste druppels van een herfstbui te weerstaan.
  • Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Het is een op en top Belgisch naaisel.

De overgebleven stof aan de achterkant zet ik ook vast met drukknopen. Volgen Instagram Facebook Pinterest. Ik laat het voor iem. Stan nel 12 september om Daarna gebruik ik mijn drukknopen tang om twee knopen per band erop te zetten. Mooi zeg.

Hoppe jumpsuit

Dat is een doek die schaduw geeft over de reiswieg of maxi-cosi. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Daarnaast knip je nog twee vierkante lapjes uit de broek, als het krap is kan je dat mooi bij de voorzakken naar de rits pakken.

Annemarie de Graaff 24 augustus om Zorg dat de stukken groot genoeg zijn om rond het handvat of rolbar van de autostoel te passen, maar niet te lang, zonnekap maxi cosi zelf maken. Verder kan je het dus makkelijk loshalen en wassen.

Super leuk en handig Super - ik zou zo'n patroon hl goed kunnen gebruiken met een kleinzoontje op komst!. Patroontje verkleinkussen zelf getekend.

Zoom daarna alle knipranden om. Ik heb de stof net gisteren ingespoten met waterdicht spray, om de eerste druppels van een herfstbui te weerstaan. Reactie toevoegen.

Alle materialen had ik al liggen. Ik weet precies wat er nog gedaan moet worden. Daarna gebruik ik mijn drukknopen tang om twee knopen per band erop te zetten. Gepost door op Dit e-mailen Dit bloggen, zonnekap maxi cosi zelf maken. Designed by BloggerTemplate. Maar nu eerst mijn stappenplan van dit project. De overgebleven stof aan de achterkant zet ik ook vast met drukknopen. Leg de lap stof over de Maxi Cosi zodat je zeker weet dat deze het goede formaat heeft.

In progress

Er was een zonnige dag waarbij ik naar het consultatiebureau met baby moest. Maar deze was bij deze spijkerbroek versleten dus die heb ik afgeknipt. Het patroon hoef ik overigens niet te winnen The Needle Of Choice 12 september om

Zorg dat de stukken groot genoeg zijn om rond het handvat of rolbar van de autostoel te passen, maar niet te lang. Volgen via e-mail. Eerst zet ik de lapjes voor het handvat vast met de boxing techniek.


Facebook
Twitter
Comments
Evertje 13.09.2019 07:29 Antwoord

Mooi deze versie van jou, erg leuke combi qua stofjes! Had ik dat vroeger gedaan en dat zou maar een ietsie pietsie scheef genaaid zijn, mijn hormonen hadden we waarschijnlijk 3 weken non stop doen janken :D.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.