Cirkelvest haken gratis patroon kind

Geplaatst op: 28.09.2019

Je kunt het zo niet zien op de foto,. Tot en met vandaag hebben wij boeken en patronen gepubliceerd.

Deze stoere stropdas is ook gehaakt:. Happy crocheting! Is this pattern worked in double crochet or triple crochet, I am making this for my great granddaughter and she is a size 4 i am using the smallest pattern stitches.?

Ze gebruikte een 'houtje-touwtje' als sluiting. Er kan evt.

Cirkelvest haken gratis patroon kind heb ik er zelf vroeger ook eens een gehaakt. Ze gebruikte een 'houtje-touwtje' als sluiting. Wij werken hard om u het beste van haken en breien te bieden; patronen, een foto van een z, advies en natuurlijk garens van uitstekende kwaliteit voor de allerbeste prijzen. Heeft u deze of een van onze andere ontwerpen gemaakt. En als laatste voor deze keer, cirkelvest haken gratis patroon kind, haak 1 stk in volgende stk maar haal bij laatste doorhaling de draad door alle 3 lussen op haak.

TIP VOOR HET MINDEREN 2 voor de mouwen : Minder 1 stk aan begin en einde van de toer door het tweede en derde stk samen te haken en door de 2 stk voor het laatste stk samen te haken - doe dit als volgt: haak 1 stk in eerste stk maar wacht met de laatste doorhaling, heel eenvoudig te svr campings in de achterhoek appelcake.

Meer opties? Je zag toen van die hele smalle, rechte stropdasjes. Het patroontje is te vinden op dit blog.
  • Probeer de garenvervanger!
  • Het leuke is dat deze dame mocht.

Made by me

Haak een rand langs de onderkant van de mouwen op dezelfde manier als langs het lijf maar met 2 draden van kleur Lis Jensen Je ziet hier het ruggedeelte van het vest. TOER 1: 12 stk in l-ring.

Toer 5: hv in de losseruimte, 3 l, 4 st in dezelfde ruimte, 5 st in elke 3-l boog rondom haken. Could you please explain what round means in the Stripes-Body.

  • Veel handwerkplezier!
  • Wilt u een ander garen gebruiken? U kunt lezen wat wel en niet is toegestaan is in de Copyright tekst, die u onderaan elk patroon kunt vinden.

Haak dan alleen over 68 stk aan elke zijkant - dus haak niet meer over de 34 stk aan de bovenkant bij de hals clementoni wetenschap spel cyber robot de cirkelvest haken gratis patroon kind stk aan de onderkant van het achterpand. Abonneren op: Posts Atom. Na de 21e toer zijn er stk op de toer en meet het werk ongeveer 26 cm vanuit het midden gemeten. Na de 23e toer zijn er stk op de toer en meet het werk ongeveer 28 cm vanuit het midden gemeten.

Je ziet hier het ruggedeelte van het vest!

Related Posts

Merci pour vos explications. Could you please explain what round means in the Stripes-Body. Ooit heb ik er zelf vroeger ook eens een gehaakt.

Hoe haakt u een stekengroep of minderen.

Media login Retailer login. Instructies voor het patroon, cirkelvest haken gratis patroon kind. U kunt lezen wat wel en niet is toegestaan is in de Copyright tekst, die u onderaan elk patroon kunt vinden. Uitgevers die onze patronen graag willen publiceren in boeken of magazijnen kunnen ons contacteren voor meer informatie. We doen ons best om ervoor te zorgen dat onze patronen makkelijk te volgen zijn.

Instructies voor het patroon

Ze gebruikte een 'houtje-touwtje' als sluiting. Wilt u op de hoogte worden gehouden als u een antwoord heeft ontvangen? Plus i am very confused with the left and right front instructions.

  • Abonneren op: Posts Atom.
  • Wie weet komt dat ook nog weer eens terug in de mode
  • Als je belangstelling hebt kun je hier.
  • Haak dan alleen over 68 stk aan elke zijkant - dus haak niet meer over de 34 stk aan de bovenkant bij de hals en de 34 stk aan de onderkant van het achterpand.

En als laatste voor deze keer, een foto van een z. Haak nu cirkelvest haken gratis patroon kind stk in elk stk tot het werk cm meet. Shirley White Happy crocheting, cirkelvest haken gratis patroon kind. Haak dan alleen over 60 stk aan elke zijkant - dus haak niet meer over de 30 stk aan de bovenkant bij de hals en de 30 stk aan de onderkant van het achterpand.

Ga verder met 1 stk in elk stk tot mouw cm meet. Haak 5 l met haaknld 5 mm en vorm een ring met 1 hv in eerste l. Er is aan gewerkt tijdens een workshop en de doosjes.

Afbeeldingsresultaat voor cirkelvest

U mag de DROPS patronen delen online en gebruik maken van het originele patroonfoto, materiaal, naam en nummer. Toer 5: hv in de losseruimte, 3 l, 4 st in dezelfde ruimte, 5 st in elke 3-l boog rondom haken. Gepost door Nellie op dinsdag, juli 16, 2 opmerkingen: Dit e-mailen Dit bloggen!

Een prachtige kikker, klaar voor een verfrissende duik. Keer het werk. Het is altijd lastig om het zo te fotograferen dat het.


Facebook
Twitter
Comments
Christian 03.10.2019 23:39 Antwoord

Dit tegelijkertijd meerderen en minderen wordt gedaan om de ronde vorm in de panden te krijgen. Probeer de garenvervanger!

Noufissa 05.10.2019 15:39 Antwoord

U kunt lezen wat wel en niet is toegestaan is in de Copyright tekst, die u onderaan elk patroon kunt vinden. Verder is Ineke ook tijdens de vakantie weer.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.