Eetcafe het konings huys delft

Geplaatst op: 29.08.2019

Marktgarage parkeren, lopen richting de grote nieuwe kerk, waarna midden op de markt Het Konings Huys zich bevindt. Beoordelingen filteren. Simon B.

Ook werd geen gratis drankje o. De bediening was wel aardig, maar het is duidelijk dat de baas zoveel mogelijk wil verkopen. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Goede lokatie in Delft. Bedank jolandagcw. Het eten werd niet tegelijkertijd geserveerd, twee dames aten twintig minuten eerder dan hun tafelgenoten. Hij had veel productkennis.

Inloggen Lid worden? Frans Ligging aan het mooiste plein van Nederland. Het was druk maar personeel zo proberen op te voeden door ze af te blaffen waar De entourage is gezellig en sfeervol.

Heel goed Goede lokatie in Delft.
  • De carpaccio werd netjes vervangen door een ander stuk rauw vlees dat op het bord gesmeten was. Heel smakelijk goed verzorgd en attente medewerkers.
  • Diëten Lactosevrij Biologisch Glutenvrij Vegetarisch. Alle talen.

Hoe was jouw ervaring?

De borden waarop het werd geserveerd waren ook ijskoud. Super gezellig terras met uitstekende bediening vlot en heerlijk gegeten. Martie 9 punten. De vegetarische curry zou ik nog niet aan een huisdier geven, deze was ronduit vies. Bedank jolandagcw.

Als dessert is het weckpotje een aanrader. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Attracties in de buurt Bekijk alle attracties in de buurt, eetcafe het konings huys delft. Mosselen worden geserveerd in felle potten en een schep handig op het einde en zeer lekker. Speciale diten. Meer beoordelingen bekijken. Waarderingen en beoordelingen 4,0  beoordelingen. Beoordeeld op 22 april via mobiele applicatie Lekker eten - alerte bediening.

Waarderingen en beoordelingen

Heerlijk ruim terras met grote parasols waardoor we ondanks een buitje toch lekker buiten zaten. Aangenaam kader en vriendelijke ontvangst. En toen, ten derde dus, kwam de rekening: voor het gemak hadden ze maar twee keer een menu in rekening gebracht Bedank sophiac

Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen. Wat wil een mens nog meer. Daarnaast past de bediening zich goed aan de gasten aan. Hotels in de buurt Bekijk alle 15 hotels in de buurt.

Contactgegevens

Ik vind het tof dat honden hier zijn toegestaan en dat er ook een rookruimte is. Hier tussen het fietsen door een biertje genuttigd. En toen, ten derde dus, kwam de rekening: voor het gemak hadden ze maar twee keer een menu in rekening gebracht Beoordeeld op 23 juni via mobiele applicatie Prima terras.

Allereerst natuurlijk een prachtige locatie met een fijn terras! Turks 1. Daarnaast past de bediening zich goed aan de gasten aan. Taal Nederlands. Ed Hoogland 5 punten! Ik vind het tof dat honden hier zijn toegestaan en dat er ook een rookruimte is. Is dit restaurant geschikt voor lunch. Lotte eetcafe het konings huys delft Berkel.

Ja Nee Weet ik niet zeker. Gezellig met lichtjes avond warme chocomel drinken.

Als dessert is het weckpotje een aanrader! Margriet van de Bosch. De borden waarop het werd geserveerd waren ook ijskoud.

Voor een redelijk bedrag lekker gegeten. Bedank PatrickEric. Een aanfluiting? Heerlijke broodjes?


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.