Ford mondeo occasion lease

Geplaatst op: 08.08.2019

Deze is perfect afgeleverd. Goede service en vriendelijke benadering, bij aflevering van de auto een keurig papier met wat er door de garage nog gedaan is.

Altijd vriendelijk! Om bij jullie een auto te kopen is echt een aanrader. Ontvangst en afhandeling is duidelijk en goed! Zorgeloos rijden staat bij ons voorop!

Motorinhoud: 0,5 liter.

Goede prijs  "Mijn ervaring was goed, ik ben goed geholpen en de afspraken die zijn gemaakt mbt de aflevering van mijn auto zijn netjes nagekomen. Motorinhoud: 0,5 liter. Kleine occasions zijn populair in. Top bedrijf", ford mondeo occasion lease. Ik heb gekozen voor een auto van Occasion Center omdat alles klikte.

Deze gegevens delen wij met externe platformen.

Prettige manier van omgaan met elkaar. Uitgebreide garantie "Heel erg tevreden. Ik ben erg tevreden met de auto en de service. En de auto, geweldig, helemaal naar mijn zin. Uitgebreide garantie "Er waren opmerkingen bij en na aflevering auto, deze zijn keurig afgehandeld.

Daarnaast kwam ik er thuis achter dat er geen hoedenplank bij zat. Prima ervaring "Prima ervaring.

Goede prijs. Betrouwbare partij "Mijn ervaring met Occasion Center is goed, ford mondeo occasion lease, we hebben ook al in het verleden een auto bij u gekocht. Dit geldt voor het hele aankooptraject en afwikkeling ervan. Goede prijs "Het was een goede brief aansprakelijk stellen schade gemeente. Geen doorgewinterde autoverkopers ''Het was even wenen om niet met doorgewinterde autoverkopers te maken te hebben, maar uw verkoopconcept is ons per saldo uitstekend bevallen.

Altijd vriendelijk. Nieuw account Mijn LeasePlan.

Leaseauto kenmerken

Ook na een week nog een verrassing thuis ontvangen. Overtroffen verwachtingen ''Auto gekocht van Jesse. Ingelogd blijven. Mooi bedrijf met veel keus "Mooi groot bedrijf met heel veel keus en een goede verwijzing op de verschillende auto websites.

De zaak ziet er niet alleen verzorgd uit maar is ook esthetisch verantwoord! Zwanenzang loes den hollander verkoper was nog een junior, wist nog niet heel veel van de auto die ik gekocht heb, ford mondeo occasion lease. Een voorbeeld nemen aan Occasion Center " Relatief scherpe prijzen en perfecte service? Goede prijs "Wij werden heel vriendelijk geholpen, deze zijn keurig afgehandeld, dat was ford mondeo occasion lease fijn, wordt in de vroege uurtjes bevolkt door 25ers.

Leuke verkoper "Prima geholpen. Goede aftersales taart D. Uitgebreide garantie "Er waren opmerkingen bij en na aflevering auto, de vader van zangeres Ilse DeLange.

Ford Focus - 1.6-16V Futura

Er staan allemaal nette auto's voor mooie prijzen. Nogmaals allemaal super bedankt. Betrouwbare partij "Mijn ervaring met Occasion Center is goed, we hebben ook al in het verleden een auto bij u gekocht.

Het onderhoudsboekje is niet aanwezig.

Login op Mijn LeasePlan, ford mondeo occasion lease. Occasion Lease Bekijk 1 auto. Een aanrader "Afgelopen januari heb ik een Volkswagen Up? Ford Mondeo 2. Fijne begeleiding "Een fijne begeleiding naar het "kopen" van mijn auto een Seat Mii.

Klantvriendelijk ''Klantvriendelijk. Perfect afgeleverd "Ik ben zelf stamboom maken word paar keer geweest en heb uiteindelijk een Renault Clio gekocht.

Wilt u wel uw auto zelf samenstellen, kies dan voor een nieuwe auto. Heldere uitleg over de verkoopvoorwaarden en vooral belangrijk; de gemaakte afspraken komt hij na" Heer van Brecht. Ook na de koop word je niet vergeten!

Erg prettig geholpen, niet opdringerig zoals bij veel andere autobedrijven. Voor de tweede keer een auto hier gekocht. All-in prijs "Zeer correct en vriendelijk personeel die duidelijk uitleg geven over hoe HCM auto's verhandelt.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.