Jaap en de bonenstaak kleurplaat

Geplaatst op: 25.09.2019

De gelaarsde Kat. Illustraties; pag. Andersen , Hans Christian met illustraties van Lidia Postma en veel losse geplakte platen.

Digitale Prentenboeken Yurls Y. Dubbelklanken oefenen met een kikkerbekje. Prentenboeken bij Yurls Y. Groot formaat. Bee-Bot Sprookjesmat. De Tresoor. Jaap en de bonenstaak.

VLL filmpje "jas" Y. De mooiste klassieke sprookjes; De tinnen soldaat; de schoenmaker en de kabouters; de staart van de beer; het verhaal van de slimme boer; Jaap en de bonestengel; de nieuwe kleren van de keizer; met z'n zessen de wereld door; de zeven kraaien. Verhaal uit de duizend en een nacht G. Sint kwartetspel Y. Twickto: constructiespeelgoed voor oneindig bouwplezier Geschreven op maandag 30 april Eventueel nog van karton een paddenstoel dak erop, jaap en de bonenstaak kleurplaat.

Via onderzoekend en ontwerpend leren gaan leerlingen betekenisvol aan de slag met uiteenlopende onderwerpen. Bremer Stadsmuzikanten - YouTubelied de bremer stadsmuzikanten Y.
  • Beedlbank: Het meisje met de zwavelstokjes' Y.
  • Wilde zwanen Y. Sprookjes van Grimm meer info.

You are here

Koekeloere - Klein Duimepiertje. Clercq Zubli, F. Koekeloere - Assepier. Digiprent prentenboeken Y. Repelsteeltje Y. Fraaie gekleurde en zw-illustraties.

  • Navigeer de Bee-Bot door sprookjesland. Door de eenvoud van de bediening kunnen kleuters hiermee uit de voeten, maar de verschillende toepassingen en opdrachten maken de Bee-Bot ook interessant voor de bovenbouw.
  • Wilde zwanen Y.

Ali baba en de 40 rovers. Optellen Y. Twickto: constructiespeelgoed voor oneindig bouwplezier Geschreven op maandag 30 april VLL filmpje "reus" Y. Digitale Prentenboeken Yurls Y. En konden ze overweg met de Twicks, Bricks en Twicktool.

Uitgebreid zoeken

Koekeloere - Klein Duimepiertje. Toverdoos, De met tien nieuwe sprookjes,o. Er zijn vijf nieuwe uitdagingen voor Ontdek het zelf beschikbaar. Sla laatste zoekopdracht op.

Juf Lisette vll kernen knutselen Y. VLL filmpje "riem" Y. Riem kleurplaat Gratis kleurplaten Y. Werkboekje sprookjes en tellen Y. Zoeken Meer opties Reset filters.

Ongoing Projects

Juf Lisette vll kernen knutselen Y. Toverdoos, De met tien nieuwe sprookjes,o. Luisterprentenboeken over sporten Y. Jaap en de bonenstaak.

Werkboekje sprookjes en tellen Y! Frequent voorkomende woorden flitsen na kern 5 VLL Y. Hoelahoep - Hans en Grietje. Alle rechten voorbehouden.

De nieuwe serie uitdagingen van Ontdek het zelf heeft als thema 'In levende lijve'. Groot formaat. Koekeloere - Klein Duimepiertje.

Recent Posts

Sprookjes-serie deel 5. Berestein Boek. Blijf up-to-date Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties   Aanmelden.

Lessen VLL Y. Sprookjes en vertellingen Hans Christian Anderson meer info. De richtingkaarten in het Engels zijn duidelijke instructiekaarten voor uitleg van de bediening.


Facebook
Twitter
Comments
Trix 28.09.2019 10:52 Antwoord

De Tresoor.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.