Ziggo go doet het niet op chromecast

Geplaatst op: 01.08.2019

WiFi is echter optimaal, wat kan ik hieraan doen? Heb je nog andere apparatuur? We sturen je een e-mail met je gebruikersnaam en een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Maak van elk scherm je tv. Op de box zelf gaat dat wel perfect. Afbeelding uploaden. Reageer dan aub even op dit topic, zo kunnen we deze 'fix' onder de aandacht brengen. Registreren Heb je al een account? Vaak valt na een korte periode tv kijken het beeld weg of begint het beeld oneindig te bufferen en krijg ik in de app een foutmelding.

Lees hier verder hoe je het probleem oplost. Ze maken het te veilig, zodat ze maar geen inkomsten missen. Dit is erg storend zo. Bij mij ligt het echt aan Ziggo.

Ja Nee.

Reproduceren door een bewaarde uitzending op te zetten en dan in de app op de pauze "knop" te drukken. Sinds kort is het ook mogelijk om de live televisie vanuit de Ziggo app naar jouw televisie te streamen.
  • Ik kan via mijn telefoon formule 1 kijken.
  • Onthoud mijn gegevens.

We sturen je een e-mail met je gebruikersnaam en een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Delen Tweet Delen Delen. Het werkt niet wanneer bijvoorbeeld je telefoon 4G gebruikt en geen WiFi. Er zijn trouwens zat klanten die dit soort dingen niet weten of er nog niet aan toekwamen. Dat deed mijn oma 30 jaar geleden al. Reageer op Hans.

  • Upload afbeelding. Welkom Nog geen account?
  • Kun je dan wel 2 televisies gelijktijdig gebruiken op verschillende zenders?

Recept mie kip cashewnoten totaal onnodig. Download de app van het AD en mis geen seconde. Iemand een idee hoe dit aan de praat te krijgen.

Ga naar inhoud draadloos tvkijken. Ev, buiten ZiggoGo kunnen ook andere apps er baat bij hebben, Alexandra. Wacht dan een uur en probeer het opnieuw.

Zo stream je Ziggo GO

Probeerd verbinding te krijgen. Er wordt wel vanuit gegaan dat je beschikt over een smartphone waarop je de Ziggo GO app kunt downloaden. Ik gebruik een Motorola met een 'kale' Android versie.

Kan die Ziggo Dome even uit. Dit topic is gesloten. Je mobiele aanbieder kan extra kosten berekenen als je door je databundel heen bent. Upload afbeelding. Ik denk inderdaad dat het een combinatie is van hoe de app in elkaar zit en hoe Android de achtergrond processen beheert. Ziggo GO werkt op dit moment nog niet met Apple Airplay 2.

Account Options

Chromecast 2 heeft een uitstekende verbinding met mijn router. Samen weten we meer! Verbind ik opnieuw met tv doet hij het weer. Maakt het uit welke Chromecast ik ga gebruiken?

  • Welke apparatuur heb je om TV te kijken?
  • Reageer op Groninger.
  • In totaal 3 uur bezig geweest en werkt nog niet.
  • Geen wifi?

Afbeelding uploaden. Lukt dit ook niet. Of zin in iets anders: check de tv-gids in de app. Hoi wmoolenaaronze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Reproduceren door een bewaarde uitzending op te zetten en dan in de app op de pauze "knop" te drukken? Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, Daar gaat iets duidelijk niet goed. Iemand een idee hoe dit aan de praat te krijgen!

Streamen met Chromecast of AirPlay

Ervaar je nog problemen? We hebben al deze stappen doorlopen. Wie helpt?

Ik heb onbeperkt internet op mijn telefoon en de ziggo go app staat ook op mijn telefoon kan ik dan vanaf de telefoon streamen. Hopelijk wordt er wel naar dit probleem gekeken voordat 1? Gepushed moeten worden.


Facebook
Twitter
Comments
Devina 05.08.2019 02:19 Antwoord

Waar en wanneer je wilt.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.