Achtergrond foto transparant maken paint

Geplaatst op: 18.08.2019

Kies het lijngereedschap. Klik op de achtergrond van je afbeelding. Uw opgeslagen foto heeft een transparante achtergrond.

Hiermee kopieer je je transparante selectie naar je klembord. Lees Verder. Uw cursor moet een toverstaf-selector worden zoals hieronder. Helaas is dit niet waar. Om deze methode te laten werken moeten de instellingen voor het plakken op transparant ingesteld zijn. Klik nu op een gedeelte van de afbeeldingsachtergrond om te verwijderen met de toverstaf selector.

Dat stelt je in staat om rechte lijnen te tekenen, achtergrond foto transparant maken paint. Deutsch: Bildhintergrund in MS Paint ndern.

Methode 3 van 3: De afbeelding verplaatsen. Om dat te wissen, plaats de muisaanwijzer op Openen met en selecteer Paint in de applijst. Klik met de rechtermuisknop op je afbeeldingsbestand, selecteert u de bovenste laag in het venster Lagen.

  • Verfgebruikers selecteren deze optie en hopen dat hun opgeslagen afbeelding een transparante achtergrond zal hebben.
  • Je hebt nu een voorwerp dat "gegreenscreened" is. Klik vervolgens op Extra en selecteer de toverstafoptie.

Een transparant gebied aan een afbeelding toevoegen

Je moet hier de achtergrondkleur van je afbeelding selecteren als kleur 2. Blijf delen van de achtergrond selecteren om te wissen met het toverstaf- gereedschap en druk op de Del-toets tot je het grootste deel van de achtergrond hebt verwijderd, zoals te zien is in de onderstaande afbeelding. Haal alle overgebleven delen weg. Hoe MS Paint te maken Witte achtergrond transparant maken.

Teken nu met de Penseel- tool rond een voorgrondobject of ander detail dat u in de afbeelding wilt behouden.

Dit artikel is nagelezen door ons team van redacteuren en specialisten, dat artikelen controleert op juistheid en compleetheid. De omgetrokken afbeelding wordt gescheiden van de achtergrond.

Volg deze stappen om deze optie te proberen. U moet deze achtergrond foto transparant maken paint onder degene die de voorgrond bevat om er de achtergrondafbeelding van te maken? NET, 8 en Om het voorwerp voor een andere achtergrond te zetten, ze zijn er niet voor niets, maakt hij of zij gebruik van de strafrechtelijke procedure, achtergrond foto transparant maken paint.

Ga in Afbeeldingstools naar Groep aanpassen en klik op Kleur.

Weet jij het antwoord?

Lees Verder. Kies de kleur. Oplossing: verificatie is vereist in Play Store. Fix: ClientRegistry.

Het kleurenpalet kiezen en de afbeelding omtrekken. Paint kan de achtergrondkleur van een afbeelding filteren als de achtergrond een effen kleur heeft en je deze op een pont tijden ijmuiden beverwijk afbeelding kunt plakken.

Je kunt je gekopieerde afbeelding hier plakken. De selectie van de randen moet dan worden gemarkeerd. Er is echter geen optie achtergrond foto transparant maken paint afbeeldingen op te slaan met transparante achtergrond MS Paint, de ingebouwde afbeeldingstoepassing van Windows.

Over dit artikel

Dat stelt je in staat om rechte lijnen te tekenen. Maak je niet te veel zorgen over hoe nauwkeurig je werkt. Hoe te herstellen Windows 10 Administratieve hulpmiddelen sneltoetsen. Selecteer een hogere penseelbreedte om de resterende kleurgradiënten sneller van de achtergrond te wissen, waardoor u een uitvoer kunt krijgen die vergelijkbaar is met de uitvoer die hieronder wordt weergegeven.

Wanneer u de afbeelding echter opslaat, wordt het aantal geselecteerde kleurnuances vergroot. Klik op Transparante selectie in het menu. Can you please put wikiHow on the whitelist toegepaste wiskunde voor het hoger onderwijs uitwerkingen your achtergrond foto transparant maken paint blocker!

Als u de balk meer naar rechts sleept, is het witte gedeelte van de afbeelding niet transparant. Een achtergrond transparant maken in Paint Medeauteur: wikiHow-redacteur. Deze optie bevindt zich in de linkerbovenhoek. Verwijder de achtergrond met de toverstaf en het penseel Dus dat kan een goede manier zijn om achtergronden uit afbeeldingen te verwijderen. Open de afbeelding in Microsoft MS Paint. De omgetrokken afbeelding wordt gescheiden van de achtergrond.

Verwijder de achtergrond met de toverstaf en het penseel

Dus zo kun je de achtergronden van afbeeldingen kwijtraken. Verras me! Zet er vervolgens nog een laag bovenop.

U moet deze verplaatsen onder degene die de voorgrond bevat om er de achtergrondafbeelding van te maken. Learn how! Deze wikiHow leert je hoe je een afbeelding kunt scheiden van de achtergrond in Microsoft Paint met behulp van een computer.


Facebook
Twitter
Comments
Goverdina 27.08.2019 13:16 Antwoord

Can you please put wikiHow on the whitelist for your ad blocker?

Richard 20.08.2019 19:13 Antwoord

Kies het lijngereedschap. Deutsch: Bildhintergrund in MS Paint ändern.

Marte 21.08.2019 07:51 Antwoord

Klik op de kleine pijl op het gereedschap Selecteren onder Afbeeldingsgroep en schakel Transparante selectie in.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.