Boot naar schiermonnikoog tijden

Geplaatst op: 13.08.2019

Zo zijn ze uitgerust met diverse toiletruimtes welke tevens geschikt zijn voor minder validen. Lauwersoog is bereikbaar met de N, zowel vanuit de richting Leeuwarden als de richting Groningen. We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.

Wil je je auto meenemen tijdens de overtocht naar Schiermonnikoog? Bus lijn Groningen-Lauwersoog, Qbuzz rijdt 4 keer per dag zaterdag, zondag of 5 keer per dag werkdagen tussen Lauwersoog en Groningen, in aansluiting op de boottijden. Uiteraard zijn beide veerboten uitgerust met caterings-mogelijkheden zodat je ook tijdens de overtocht gebruik kunt maken van een heerlijk ontbijt of smakelijke lunch.

Deze dienst met de snelboot Esonborg is sinds niet meer actief. Dit kun je doen op het ruime dek van de veerboot of binnen in de comfortabele ruimte bij het zelfbedieningsbuffet.

De eerst overtocht vertrekt om 6. Bij de veerhaven bevindt zich Restaurant Waddengenot aan Zee.

Meer dan honderdduizenden bezoekers maken jaarlijks gebruik van deze veerdienst. Deze externe partners kunnen deze gegevens combineren met andere van der poel zundert die u aan boot naar schiermonnikoog tijden heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

U hebt enkel een kaartje nodig voor de heenreis. De bagageservice van Wagenborg veerdiensten is volledig gratis. Bij de veerhaven is een parkeerterrein, dat in beheer is bij scheepspark b, boot naar schiermonnikoog tijden.

Als je hinder ondervindt van je mobiliteit kun je tevens gebruik maken van de lift aan boord. Op de Wagenborg boot mag je 30 kg handbagage per persoon meenemen aan boord.

Zo zijn ze uitgerust met diverse toiletruimtes welke tevens geschikt zijn voor minder validen. Bekijk de boot Schiermonnikoog prijzen. De terminal van de veerboot Lauwersoog-Schiermonnikoog is gemakkelijk te bereiken.

Met de boot naar Schiermonnikoog. Mag de auto mee?

Deze dienst met de snelboot Esonborg is sinds niet meer actief. Aan boord wordt de catering verzorgd door Rebam BV. Hier kun je tevens je auto of fiets parkeren. De veerhaven van Lauwersoog wordt door twee buslijnen aangedaan, Buslijn Groningen — Lauwersoog, Qbuzz en buslijn Leeuwarden — Lauwersoog, Arriva. Actuele wijzigingen in de dienstregeling naar Schiermonnikoog vind u op onze pagina gewijzigde afvaarten. Houdt er daarbij wel rekening mee dat deze alleen bij hoge uitzondering wordt verstrekt.

  • Vanaf Schiermonnikoog.
  • Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze externe partners voor social media, adverteren en analyse.

Deze veerboten varen van Lauwersoog naar Schiermonnikoog. Dit kun je doen op het ruime dek van de veerboot of binnen in de comfortabele ruimte bij het zelfbedieningsbuffet. Dit kan contant, via Op de Wagenborg boot mag je 30 kg handbagage per persoon meenemen aan boord.

Bekijk alle tijden van de boot. Deze worden dan ook niet vervoert met de boot naar schiermonnikoog tijden van Lauwersoog naar Schiermonnikoog.

Boottijden en tarieven

Meer informatie. Telefonisch reserveren kan door contact op te nemen met Wagenborg passagiersdiensten, via Dit betekent 5 afvaarten vanaf Schiermonnikoog en 5 afvaarten vanaf Lauwersoog met de veerboot. De exacte dienstregeling inclusief extra afvaarten kunt u interactief raadplegen via de website van Wagenborg passagiersdiensten.

Wil je je auto meenemen tijdens de overtocht naar Schiermonnikoog. In seizoen Vanaf 1 mei. De veerdienst van Wagenborg zorgt ervoor dat je met n van de veerboten van het vaste land naar het eiland wordt boot naar schiermonnikoog tijden. Kaartjes bij Rederij Wagenborg kunnen aan het loket in Lauwersoog gekocht worden, dat in beheer is bij scheepspark b. Bij de veerhaven is een parkeerterrein, aan de telefoon of via internet.

Dienstregeling sneldienst

Hier kun je  in combinatie met je eigen retourticket ook een toegangsbewijs voor je hond of kind mee bestellen. Deze worden dan ook niet vervoert met de veerdienst van Lauwersoog naar Schiermonnikoog. Dit doe je heel eenvoudig telefonisch.

Bus lijn Leeuwarden-Lauwersoog, Arriva rijdt aansluitend op de boottijden en de reistijd naar Leeuwarden is ca. Vanaf Lauwersoog? Deze veerboten varen van Lauwersoog naar Schiermonnikoog. Hier kun je  in combinatie met je eigen retourticket ook een toegangsbewijs voor je hond of boot naar schiermonnikoog tijden mee bestellen, boot naar schiermonnikoog tijden.

Naar Schiermonnikoog reist u met een van de volgende schepen. De basisdienstregeling van de boot naar Schiermonnikoog is 5 maal daags een retourafvaart tussen Schiermonnikoog en Lauwersoog.

Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze externe partners voor social media, adverteren en analyse. Op zondag vertrekt de eerste Wagenborg boot om 9? App die klassieke muziek herkent je met bagage.

Boottijden Schiermonnikoog

Voor personen wordt op de terugreis geen kaartjes gecontroleerd. In minder dan 45 minuten word je vanaf het vaste land per boot naar Schiermonnikoog gebracht. Pas als je in het bezit bent van deze ontheffing kun je een plaats voor je auto, motor of brommer reserveren op de veerboot van Wagenborg.

Zo voorkom je lange wachttijden bij de kassa in Lauwersoog.

Een ticket geeft recht op de heen en terugreis. Deze worden dan ook niet vervoert met de veerdienst van Lauwersoog naar Schiermonnikoog. Pas als je in het bezit bent van deze ontheffing boot naar schiermonnikoog tijden je een plaats voor je auto, motor of brommer reserveren op de veerboot van Wagenborg.


Facebook
Twitter
Comments
Roelinda 21.08.2019 07:08 Antwoord

Tijdens deze reis geniet je van de prachtige natuur om je heen. In seizoen Vanaf 1 mei?

Lilly 17.08.2019 03:20 Antwoord

Je kunt je ticket wel vast online bestellen. Betalingen kun je aan het loket in de veerhaven verrichten.

Monja 17.08.2019 23:33 Antwoord

Als je in het bezit bent van een ontheffing kun je online ook een ticket voor je auto aanschaffen. Vaartijd: boot ca.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.