Elektrische fiets ondersteuning valt uit

Geplaatst op: 09.09.2019

Een elektrische fiets pedelec werkt per definitie met trapondersteuning. Fiets kraakt tijdens fietsen Het kan zijn dat uw fiets een krakend geluid maakt tijdens het fietsen.

Ondersteuning en verlichting valt uit, foutcode OX2 verschijnt soms.

Met name bij het wegrijden uit stilstand zal je als fietser eerst zelf twee tot drie volle slagen moeten maken voordat de sensor doorheeft dat de fiets in beweging is. Bij het terugplaatsen van de display op de fiets van haar, werkte deze niet meer. Je leunt immers vol op de trappers. Fout melding of andere. Een voordeel van alleen een rotatiesensor is dat je door zelf heel licht te trappen heel veel ondersteuning krijgt van de motor. Online je klacht oplossen actieve bedrijven 4.

De sensoren zijn nodig om te bepalen welke spoel aanmoet. Houder is minder strak gezet en alles functioneert weer met orginele batterij, elektrische fiets ondersteuning valt uit. Je kunt door rustig te trappen met weinig kracht zorgen dat de motor veel werk doet. Gepost zaterdag 7 juni Heb het probleem met de display opgelost door deze een paar uur op te laden via mijn laptop.

De klok loopt wel door. Fiets kraakt tijdens fietsen Het kan zijn dat uw fiets een krakend geluid maakt tijdens het fietsen.
  • Kan je iets meten aan de torq sensor? Die met de "commutator"?
  • Als je dit vergelijkt met hoe een rotatiesensor ondersteunt: hier kun je het je als fietser heel makkelijk maken door net genoeg kracht te zetten op de trappers om ze rond te laten draaien, zonder zelf veel inspanning leveren.

Veelgestelde vragen

Wij kozen een upgrade van 17 AH, zodat wij wat verder konden fietsen. Logischerwijs compenseert de elektromotor dan jouw lichte trapwerk om op snelheid te komen of blijven. Als je dit vergelijkt met hoe een rotatiesensor ondersteunt: hier kun je het je als fietser heel makkelijk maken door net genoeg kracht te zetten op de trappers om ze rond te laten draaien, zonder zelf veel inspanning leveren.

Achteruit trappen en remmen werkt daarbij wel. Doorgaan naar inhoud.

  • Het ligt nl aan de printplaat zelf die wat gebolleerd staat bij fabricage, bij montage van deze printplaat wordt deze rechtgetrokken en ontstaan er fijne scheurtjes in de coating hiervan.
  • Ongelezen bericht door Skyra » 17 jul

Via het display tot hoe laat loten kopen staatsloterij het stuur van de fiets kun je als fietser tijdens het rijden instellen hoeveel ondersteuning je wil van de motor.

In de huidige vorm kan jouw e-bike het trappen niet volledig van je overnemen. Ook op mijn fiets werkte haar display niet meer, terwijl mijn display wel op elektrische fiets ondersteuning valt uit fiets werkte!!. Probleem was nog niet over. Als dat de oplossing blijkt kan je die torq sensor laten vervangen. Doorgaan naar inhoud.

Via het display op het stuur van de fiets kun je als fietser tijdens het rijden instellen hoeveel ondersteuning je wil van de motor. Re: Trapondersteuning valt uit Bericht door ST1x-er » 26 feb , dick Ik heb dit ook voorgehad met mijn St1x van juni Ik zit sinds kort met hetzelfde verschijnsel.

Als daar pulsjes ontbreken vanwege een slecht of ontbrekend magneetje kun je ook dat soort storingen verwachten.

Elektrische fiets ondersteuning valt uit terugdraaien en de fiets doet het weer een aantal kilometers. Ik vermoed dat het probleem zich voordoet in de accu zelf. Bij plooifiets 1 was er een kabeltje aangetast en vervangen. Erg benieuwd hoe het verdict van de professionals zal luiden.

Zet je veel kracht dan helpt de motor heel veel! Als daar pulsjes ontbreken vanwege een slecht of ontbrekend magneetje kun je ook dat soort storingen verwachten.

Stella Fietsen

Ik heb ook het gevoel dat de ondersteuning af en toe hapert, alsof er een slecht kontakt is. Zojuist startte de fiets weer niet op met accu 1.

Beter dan 20 min fietsen zonder ondersteuning. Dit is anders dan bij bijvoorbeeld een elektrische snorfiets, daar wordt het trappen niet ondersteund maar volledig overgenomen door de motor.

Duidelijke uitleg, bedankt.

Inmiddels werkt het nu enkele weken probleemloos. Je leunt immers vol op de trappers. Zou er gas water elektra kosten hall sensor kapotgaan en continue 0 of continue 1 geven of random waardesdan komt ie voordat je 10 cm gereden hebt daar achter omdat er ineens een of een van de sensors komt.

Ik heb dan ook een paar vragen aan je: Is het probleem inmiddels opgelost. Batterij licht even op en valt terug uit. Dealer heeft nieuwe software op motor en accu gezet, elektrische fiets ondersteuning valt uit. Hoe hoger het ondersteuningsniveau hoe meer de motor elektrische fiets ondersteuning valt uit om je sneller te laten gaan. Hierna kan je hem terug gebruiken maar best bij uw dealer langsgaan voor software update.

Foutcodes Bosch E-bike systeem

Ik heb de fiets al vaak opnieuw gecalibreerd, Cal1 en Cal2, waarbij de torque sensor TMM4 wordt gereset, maar niets helpt. Ongelezen bericht door Skyra » 17 jul Met name bij het wegrijden uit stilstand zal je als fietser eerst zelf twee tot drie volle slagen moeten maken voordat de sensor doorheeft dat de fiets in beweging is.

Bij het terugplaatsen van de display op de fiets van haar, werkte deze niet meer. Door hem een paar keer van achter aan te maken word de batterij weer geladen. Het effect is dat je als fietser een heel licht trapgevoel ervaart; alsof de pedalen makkelijker draaien.


Facebook
Twitter
Comments
Ayman 13.09.2019 04:29 Antwoord

Kun je dit zelf verhelpen of moet je er mee naar een dealer? Gelukkig hadden wij de fiets net 2e hands gekocht en nog garantie.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.