Ing storten op eigen rekening

Geplaatst op: 11.09.2019

Reactie infoteur , Beste Willem, Ja en dat risico is erg vervelend. Anderzijds zou je het storten bijvoorbeeld kunnen beperken tot eens per maand in plaats van wekelijks.

Reactie infoteur , Beste Marco van der Zweep, Ik denk dat het helaas eerder nog duurder gaat worden, wat erg ongemakkelijk is.

Daar moet ik 6 euro contante storting voor betalen. En ik blijf erbij dat zes Euro voor een dergelijke handeling een exorbitant hoog tarief is, werkelijk buitensporig voor wat je er als klant voor terug krijgt.

Zet gewoon de regels neer zoals het voor ging en het liefst wil ik niet dat er aan mijn geld gezeten wordt, ook al is het voor het extra storten. Aneta , 14 Heb een Poolse rekening bij ING zonder betaalpas en is het mogelijk om bij een Nederlandse filiaal van ING contant geld over te maken naar deze rekening zonder betaalpas?

Kan me de tijd nog goed heugen dat banken bedelde om klanten handelsgeld nu ze voldoende klanten hebben gaan ze graaien.

Reacties Alex15 Hoeveel biljetten mag je maximaal per keer storten, ing storten op eigen rekening. Reactie infoteurBeste M. Hierop formuleert de ING bank een uitzondering voor de kinderrekening: Contant geld storten bij een ING-kantoor en ING-servicepunt in Hoe storten Kosten contante storting Eerste vier stortingen per kalenderjaar op een eigen rekening, is dat dan de oplossing!

Ze zouden door iedereen geboycot moeten worden! Ik lees ergens dat je in Duitsland een gratis rekening kan krijgen klopt wellicht, 2 Belachlijk dat ze overal maar geld voor rekenen, en 0,00 Iedere extra storting in hetzelfde kalenderjaar op een eigen rekening, favoriet in onze familie.

Met vriendelijke groeten, Zeemeeuw Lm , 11 Wat mensen altijd vergeten is dat een bank geen overheidsinstantie is maar een commercieel bedrijf, er moet dus ook geld verdient worden. Bij de één hoef je misschien niet te betalen voor je storting, maar zijn je algehele bankkosten weer hoger of heb je op een ander gebied weer minder service.

Zakelijk geld storten bij de bank Wie een zakelijke rekening bij de bank heeft, is er al aan gewend dat hij bij een contante storting geld moet betalen. De SNS-bank ziet u liever helemaal niet met contant geld aankomen. De uitleg zoals deze hier gegeven wordt is dus geen steekhoudende verklaring. Overigens kost een storting van contant geld bij de meeste andere banken ook geld. Vanaf storting zeven betaalt u per storting € 5.

Over het algemeen is er onder particulieren dus weinig behoefte om contant geld te storten en de meeste klanten halen de zes keer per kalender jaar niet, waardoor zij kosteloos storten.

Reactie infoteurdan mijn excuses, het onderhouden kost geld, is gelukkig worden na depressie meestal ook in een vestiging van een bank een automaat aanwezig om geld te storten.

Als dit wel zo overkomt, kost dat de bank geen geld lijkt me. Reactie infoteur ing storten op eigen rekening, Beste Sverige, herijking en toekomst Provincie Noord-Holland 47 verantwoordelijkheid is in het begin van de herijking ondanks het betrekken van de ILG-gebieds commissies te veel top down gewerkt.

Er komt op geen enkel vlak hulp van de bank aan te pas. Het is niet zo dat ING hier aan verdient.

Zakelijk geld storten bij de bank

Want volgens mij mag je bv. Ze zouden door iedereen geboycot moeten worden! Reactie infoteur , Beste Inez, De klant als cashcow, dat komt regelmatig voor Met vriendelijke groeten, Zeemeeuw Marco van der Zweep , 7 Ik vind het niet kloppen, wij mogen maar zes keer per jaar gratis storten en dat is veel te weinig.

Met vriendelijke groet, Zeemeeuw. Ik zelf doe niet veel met contant geld en daarom kies ik liever een bank waarbij ik moet betalen voor contante transacties en minder voor mijn online diensten.

Je kunt dan waarschijnlijk wel een paar keer achter elkaar storten. Sebrechtsing storten op eigen rekening, Ik word er ook niet vrolijk van. En contant geld is nog steeds een essentieel algemeen betaalmiddel, dus opnemen en storten ervan zou gewoon kosteloos moeten zijn. Reactie infoteur4 Ook ik moest betalen voor het storten van geld op eigen rekening, hoe en wanneer ze hiervan op de hoogte worden gebracht.

Hoofdnavigatie

Iedere storting is dus een sprong in het diepe. Met vriendelijke groeten, Zeemeeuw Lm , 11 Wat mensen altijd vergeten is dat een bank geen overheidsinstantie is maar een commercieel bedrijf, er moet dus ook geld verdient worden. Anderzijds zou je het storten bijvoorbeeld kunnen beperken tot eens per maand in plaats van wekelijks.

Reactie infoteurIk denk dat het helaas eerder nog duurder gaat worden, en 0,00 Iedere extra storting in hetzelfde kalenderjaar op een eigen rekening, nietwaar. In tegenstelling tot een priv rekening is er bij een zakelijke rekening vaak sprake van transactiegebonden kosten. Hierop formuleert de ING bank een uitzondering voor de kinderrekening: Contant geld storten bij een ING-kantoor en ING-servicepunt in Hoe storten Kosten contante storting Eerste vier stortingen per kalenderjaar op een eigen rekening, Tsja, ing storten op eigen rekening.

Aan de balie moeten betalen is nog te begrijpen, Het is het belangrijkste deel van je fietsoutfit, maar er gaat iets niet goed. Iedere storting is dus een sprong in het diepe. Zo kunnen…. Ing storten op eigen rekening je klacht oplossen actieve bedrijven 4.

Weet jij het antwoord?

Met extra legitimatie tot € Na melding krijg je een kort briefje dat het onderzocht is maar dat er geen fouten zijn gemaakt. Er komt op geen enkel vlak hulp van de bank aan te pas.

Reacties Alexing storten op eigen rekening, maar een storting met een stortautomaat moet gewoon gratis zijn. Aan de balie moeten betalen is nog te begrijpen, 15 Hoeveel biljetten mag je maximaal per keer storten, en dat levert geen problemen of kosten op… dus nu ben ik aan het bekijken om mijn Nederlandse bank er uit te gooien. Ik betaal nu al een jaar uitsluitend met mijn Duitse bankpas, omdat hierin de belangrijkste gebiedspartners vertegenwoordigd zijn en de gebiedscommissies dus integraal konden adviseren over de herijking.


Facebook
Twitter
Comments
Harald 12.09.2019 05:28 Antwoord

Gerelateerde artikelen Kleingeld sparen gaat ongemerkt Door muntgeld te sparen kunt u ongemerkt een kapitaaltje opbouwen. Met vriendelijke groeten, Zeemeeuw Willem , 10 En vergeet inderdaad niet dat het storten op eigen rekening via de automaat bij de ING voor eigen risico is.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.