Kpn sim only naar abonnement

Geplaatst op: 14.09.2019

Gratis zenderpakket alleen met televisie. Is een Sim Only abonnement ook te gebruiken in de hele EU?

Met een Mobiel abonnement valt bellen vanuit Nederland naar een buitenlandsnummer in de EU ook binnen je abonnement.

Met 4G behaal je max. Met een Extra Bundel internet je verder op de 4G snelheid die je gewend bent. Het is heel simpel. Wat is een Sim Only abonnement?

Nu met grotere databundels en de keuze om wel of niet onbeperkt te bellen en sms'en. Hallo Kabe en de allerbeste wensen voor het komende jaar, kpn sim only naar abonnement. Bestel Sim Only. Wil je meer weten over bellen, smsen en internetten in de EU. Wil jij geen telefoon bij je abonnement. Door verder te gaan op onze site gaat u hiermee akkoord. Sim Only abonnement in de EU.

  • Is je bundel op? Heb je al een abonnement van KPN en wil je deze verlengen?
  • Je kunt een Sim Only wel verlengen naar een abonnement met toestel.

Meld je aan

Jouw voordeel als je een KPN mobiel abonnement bestelt:. Net wat voor jou voordeliger is. Dan helpen we je graag bij een vlekkeloze overstap. Vier maanden voor de einddatum kun je verlengen.

Wel wordt de max. Handig als je familie hebt wonen in de EU. Ben jij al KPN Compleet?

  • En als je MB's op zijn? Heb je bijvoorbeeld te weinig belminuten gekozen, dan zal je voor het aantal minuten dat je hier overheen gaat veel meer betalen dan gemiddeld.
  • Net wat voor jou voordeliger is. De hoogte hiervan wordt bepaald door de Consumentenprijsindex van het CBS.

Heb je nog een goed werkende mobiele telefoon. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Wel een nieuw abonnement, kpn sim only naar abonnement, maar geen nieuw nummer uit je hoofd leren. Een Sim Only abonnement is een abonnement zonder toestel. Jouw voordeel als je een KPN mobiel abonnement bestelt: Gratis activatiekosten? Het mooie van Sim Only abonnementen is dat je deze samenstelling voor een groot gedeelte zelf kunt bepalen en dat je daardoor je eigen prijsopbouw instelt.

De voordelen van KPN Sim Only

Profiteer van de voordelen: Gebruik je eigen toestel en bespaar daarmee op een duur toestel. Je bestelling en Sim Only abonnement tussentijds wijzigen of opzeggen. Hoeveel wil je bellen en smsen?

Wil je overstappen van een andere provider naar sim only van KPN?

Heb je twee mobiele abonnementen op jouw adres. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Onbeperkt min. Als je een 2 jaar abonnement kiest krijg je iedere maand extra korting, kpn sim only naar abonnement. Je kiest voor een looptijd van 1 of 2 jaar waarbij je tussentijds je bundel kunt aanpassen?

KPN Sim Only

Ga verder Annuleren. Overstappen naar een sim only van KPN? De minimale looptijd van dit sim only abonnement is 1 jaar.

  • Tijdens het zoeken naar je nieuwe Sim Only abonnement heb je een aantal keuzes te maken waarmee je dus de prijs die je zal betalen positief of negatief kunt beïnvloeden.
  • Dan berekenen wij een afkoopsom.
  • Prepaid Prepaid is een losse SIM-kaart zonder abonnement Je waardeert zelf je SIM-kaart op met beltegoed Je hebt geen vaste maandelijkse kosten Je kunt alleen bellen als je voldoende beltegoed hebt.
  • Dan kun je het mobiele nummer dat je nu gebruikt gewoon behouden.

Lees meer over een Sim Only abonnement voor kinderen. Als je een 2 jaar abonnement kiest krijg je iedere maand extra korting. Kijk dan gerust rond op kpn sim only naar abonnement servicepagina's als je al klant bent of als je meer wil weten over de Sim Only abonnementen. Een toestel krijg je dan direct, die is er niet. Na ontvangst plaats je je nieuwe SIM-kaart in je Simlockvrije telefoon! Dit is een contract die je aangaat met een provider en waar je alleen betaalt voor de sim kaart en de diensten.

Welke KPN of Telfort producten heb je al. Wil je toch liever een nieuwe smartphone.

Voordelen van een KPN Sim Only abonnement

Sim only abbonement ging in op 1 oktober voor twee jaar.. Alle abonnementen zijn incl. Je krijgt van ons een losse SIM-kaart en je zorgt zelf voor een mobiele telefoon. Tijdens het zoeken naar je nieuwe Sim Only abonnement heb je een aantal keuzes te maken waarmee je dus de prijs die je zal betalen positief of negatief kunt beïnvloeden.

Onbeperkt online Nooit meer onverwachte internetkosten. Dan verlagen we je alleen je snelheid, maar brengen we geen extra kosten in rekening. Dat kan een hoop data verbruiken. Wil je zelf bepalen hoeveel je uitgeeft.


Facebook
Twitter
Comments
Henderikus 18.09.2019 03:52 Antwoord

Hoi Pxno, welkom op het forum! Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord.

Benthe 15.09.2019 22:54 Antwoord

Is een Sim Only abonnement wat voor mij?

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.