Mailadres redactie dagblad van het noorden

Geplaatst op: 25.07.2019

Op 23 januari werd de laatste Dagblad van het Noorden gedrukt in Groningen. De zender is eigendom van Talpa Media.

Wikipedia® is a registered trademark of the Wikimedia Foundation, Inc. Na veel discussie werd Dagblad van het Noorden de nieuwe naam voor de samenvoeging van de drie kranten. Retrieved on 14 December This page was last edited on 14 July , at   UTC.

Dit nummer is te bereiken tussen uur tot uur. The Dagblad van het Noorden is a merger of the Nieuwsblad van het Noorden founded in , the Groninger Dagblad founded by merger in , [3] and the Drentse Courant founded by merger in Barneveldse Krant IJmuider Courant.

Erik Wijnholds has been editor-in-chief since In totaal zijn er ongeveer […]. In other projects Wikimedia Commons.

Retrieved 3 June Op 9 maart maakte uitgeverij Hazewinkel Pers bekend dat het Nieuwsblad van het Noordenhet Groninger Dagblad en de Drentse Courant zouden worden samengevoegd tot n ochtendblad. Er zitten ruim media-gespecialiseerde bedrijven op het bedrijventerrein.

De Gelderlander De Stentor Tubantia, mailadres redactie dagblad van het noorden.

  • Naamruimten Artikel Overleg.
  • Het is vergelijkbaar met bijvoorbeeld het Brabants Dagblad in Noord-Brabant.

Navigation menu

NDC Mediagroep [1]. Radio Over Radio Radio is een commerciële radiozender. Uw ervaring met deze klantenservice. Het bellen naar dit nummer kost u slechts het lokale tarief. Namespaces Article Talk. NRC 30 mei

  • Daily newspapers in the Netherlands.
  • Daily newspapers in the Netherlands.

Vanaf zijn het Dagblad van Het Noorden en de Leeuwarder Courant onder een hoofdredactie geplaatst. Gooi en Eemlander concentreert zich op het gebied rondom het Gooi, Soest en Baarn. Over Radio Radio is een commercile radiozender, mailadres redactie dagblad van het noorden. Wij zijn een nummerinformatie dienst en verbinden u snel door met het nummer dat u zoekt. Deze kunt u bereiken door te bellen naar het nummer - 20 Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.

Sinds geeft de groep ook het Friesch Dagblad uit. De krant verschijnt dagelijks in de provincies Groningen en Drenthe. Radio is de opvolger van […]. Het blad was zelfstandig tot

Erik Wijnholds has been editor-in-chief since Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. NDC Mediagroep [1]. Bellen met kost 90cpm. Zie de categorie Dagblad van het Noorden van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp.

Dagblad van het Noorden klantenservice

De Gelderlander De Stentor Tubantia. Its first edition was published on 2 April Na veel discussie werd Dagblad van het Noorden de nieuwe naam voor de samenvoeging van de drie kranten.

Voor vragen over uw abonnement of wat te doen als u bijvoorbeeld op vakantie bent of van adres gewijzigd bent, kunt u terecht bij de Dagblad van het Noorden klantenservice. Filmaanbod Path heeft een ruim filmaanbod voor zowel het jonge als het oudere […]. Barneveldse Krant IJmuider Courant. De samenvoeging was mede een gevolg van de snel dalende oplage van Nieuwsblad van het Noorden.

Erik Wijnholds mailadres redactie dagblad van het noorden been editor-in-chief since Het is vergelijkbaar met bijvoorbeeld het Brabants Dagblad in Noord-Brabant. Wikimedia Commons has media related to Dagblad van het Noorden.

Main navigation

Op 9 maart maakte uitgeverij Hazewinkel Pers bekend dat het Nieuwsblad van het Noorden , het Groninger Dagblad en de Drentse Courant zouden worden samengevoegd tot één ochtendblad. Wikipedia® is a registered trademark of the Wikimedia Foundation, Inc.

Erik Wijnholds has been editor-in-chief since

Uw ervaring met deze klantenservice. Nederland ; Duitsland in de grensregio's? Het is vergelijkbaar met bijvoorbeeld het Brabants Dagblad in Noord-Brabant.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.