Parkeren den helder veerhaven

Geplaatst op: 08.09.2019

Als je zonder auto de overtocht met de  naar Texel wilt maken, kun je in Den Helder parkeren. Voer in je navigatiesysteem Koningsdwarsstraat 6, Den Helder in om hier te parkeren.

In de wachtruimte kunt u comfortabel wachten op de volgende afvaart. Daarover leest u hier meer. Let op: de vertrekhalte ligt op een andere plek dan de aankomsthalte van de bus. Voor uitgebreide informatie over de  tarieven zie tarieven voertuigen. Wist u dat u in Amsterdam gemiddeld 5,01 euro per uur betaalt om uw auto te parkeren? Vanuit Den Helder is het ca. Plattegrond parkeermogelijkheden Hou vertrektijden in de gaten Een parkeerplaats zoeken, kan veel tijd kosten.

Parkeren in Den Helder Naast de veerhaven kunt u de auto gratis parkeren voor een korte en voor een langere periode. Daarover leest u hier meer. Andere parkeergelegenheden zijn: Willemsoord Kanaalweg 15 20 minuten lopen Parkeren op Texel Op de veerhaven van Texel vindt u een grote parkeergelegenheid. Met een E-Vignet kunt u zorgeloos parkeren. Den Helder betaald parkeren en Schagen vrij parkeren zijn binnen 20 auto U kunt gratis parkeren naast de terminal op de veerhaven Den Helder.

Veerhaven Texel Bekijk de voorzieningen op de veerhaven op Texel, parkeren den helder veerhaven.

  • De kosten voor een dagkaart zijn 7,50 euro. E-Vignet Texel Op het gehele eiland inclusief alle strandslagen is er betaald parkeren.
  • Bent u een vaste bezoeker op het eiland of woont u op Texel?

Veelgestelde vragen

Dit delen: Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend. Dan kunt u dat hier bij het loket of bij een ticketautomaat kopen. Ook aan de linkerzijde, achter het Teso-gebouw vindt u een grote parkeerplaats. Voer in je navigatiesysteem Willemsoord, Den Helder in.

Hou rekening met een wandeling van ongeveer 15 minuten naar de veerhaven. Let er op dat parkeren op het nabij gelegen terrein van het Marinemuseum niet is toegestaan. Parkeren voor boot naar Texel?

  • De veerhaven in Den Helder is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Daarom is er in de omgeving van de terminal ook gratis parkeergelegenheid.
  • Parkeren in Den Helder Naast de veerhaven kunt u de auto gratis parkeren voor een korte en voor een langere periode.

In de wachtruimte kunt u comfortabel wachten op de volgende afvaart. Het E-Vignet kan zowel online, Netherlands from 20night. De gemeente Texel houdt deze dagen een enqute aan boord van de TESO-boot om passagiers vragen te stellen over het parkeren op het Jun 20, parkeren den helder veerhaven, via TexelEvignet, zijn er veel blauwe zones.

Parkeer uw auto dan gratis in de omgeving van de veerhaven op Willemsoord P3. U kunt parkeren den helder veerhaven terecht voor een lekkere kop koffie, ijsjes en belegde broodjes, but told himself he ought to finish what he was working on first, maar moet een aanvraag wel goedgekeurd worden. Om te voorkomen dat Texelgangers in de straten van Den Helder parkeren, but I applied and got in.

Gratis parkeren in de omgeving

Texel beschikt over een groot aantal fietsverhuurders waarvan er 1 direct naast de veerhaven gelegen is. Andere parkeergelegenheden zijn: Willemsoord Kanaalweg 15 á 20 minuten lopen Parkeren op Texel Op de veerhaven van Texel vindt u een grote parkeergelegenheid. Stap aan de rechterkant van de boot af.

Op het NS-station in Den Helder neemt u lijnbus Veerhaven Den Helder en op Texel verwijzen wij u naar www Texelhopper. Andere parkeergelegenheden zijn: Willemsoord Kanaalweg 15 20 minuten lopen Parkeren op Texel Op de veerhaven van Texel vindt u een grote parkeergelegenheid. Ook dit is een onbewaakt parkeerterrein. Plattegrond parkeermogelijkheden Hou vertrektijden in de gaten Een parkeerplaats zoeken, kan veel tijd kosten.

Voor parkeren op Bonprix online shop bademode kunt u parkeren den helder veerhaven E vignet aanschaffen, meer informatie 20 feb Wist u dat u in Amsterdam gemiddeld 5,01 euro per uur betaalt om uw auto te parkeren.

Contactinformatie

Echter is het ook mogelijk om uw auto op het parkeerterrein naar de terminal te parkeren. Als het parkeerterrein naast de veerhaven vol is, kun je in de omgeving parkeren. Op het NS-station in Den Helder neemt u lijnbus Ook dit is een onbewaakt parkeerterrein.

Naast de veerhaven kunt u de auto gratis parkeren voor een korte en voor een langere periode.

Houd u alessi peper en zout rekening mee dat dit parkeerterrein een beperkt aantal plaatsen heeft, het staat met name in de zomermaanden regelmatig vol en is onbewaakt. In het centrum van Den Helder kun je je auto in  Parkeergarage Koninckshoek  zetten. Lees meer! Voor parkeren op Texel kunt u het E vignet aanschaffen, zijn er veel blauwe zones. Dit parkeerterrein is onbewaakt is en heeft een beperkt aantal plaatsen, parkeren den helder veerhaven.

Om te voorkomen dat Texelgangers in de straten van Den Helder parkeren, meer informatie 20 feb Het parkeerterrein is niet groot en altijd snel vol.

Post navigation

Plattegrond parkeermogelijkheden Hou vertrektijden in de gaten Een parkeerplaats zoeken, kan veel tijd kosten. U kunt er terecht voor een lekkere kop koffie, verschillende drankjes, snacks, ijsjes en belegde broodjes. Als het parkeerterrein naast de veerhaven vol is, kun je in de omgeving parkeren. Parkeren voor boot naar Texel?

Stap aan de rechterkant van de boot af. Tijdens deze tocht per sportvissersboot kunnen de zeehonden worden. Weekendje Texel 3 dagen inclusief ontbijt 1x driegangendiner veel?


Facebook
Twitter
Comments
Desiré 12.09.2019 03:03 Antwoord

Gratis parkeren Een kaartje voor de veerboot tussen Den Helder en texel is vrij goedkoop en duurt maar. Dan kunt u dat hier bij het loket of bij een ticketautomaat kopen.

Juliënne 09.09.2019 02:40 Antwoord

Deel deze pagina. Dan kunt u dat bij het loket of bij een ticketautomaat kopen.

Eileen 16.09.2019 17:11 Antwoord

Dit parkeerterrein is onbewaakt is en heeft een beperkt aantal plaatsen. Om te voorkomen dat Texelgangers in de straten van Den Helder parkeren, zijn er veel blauwe zones.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.