T mobile thuis contact storing

Geplaatst op: 10.10.2019

If you need some help with the translation, please let me know! Mobiele abonnement is wel goed en ben ik tevreden over. Kan ik compensatie krijgen?

Wachtwoord vergeten? Het is een openbare Community, dus houd er rekening mee dat iedereen mee kan lezen. Dit is gewoon super slechte service. Dan had ik dit eerder gezien. Op onze Online Klantenservice wordt de opzet van je rekening uitgelegd. Ga naar Storingenpagina op onze Community.

Media toevoegen! Want dan kan het uren duren voordat je pas iemand aan de lijn krijgt. Daarom de klantenservice gebeld.

Goedkope vliegtickets naar rome My T-Mobile Thuis zie je je rekeningen en de status van de betaling per rekening. Ik heb overigens jouw adres verwijderd uit het bericht en je username aangepast, t mobile thuis contact storing.

Ik heb nog niet vaak naar de klantenservice hoeven bellen, dus ik weet niet goed om de wachttijd daar inderdaad soms lang is, maar er is een verschil?

Tja er zijn heel wat slechte ervaringen over dit bedrijf te lezen. Let op! Ik heb nooit, maar dan ook nooit storing.

Veelgestelde vragen

Filteren op: Alles. Iets van 45 euro. Je ontvangt een e-mail met daarin een directe link om te betalen via iDEAL. Kan downloaden wat ik wil. Bij T-Mobile is het tevens mogelijk mobiele abonnementen af te sluiten in combinatie met telefoons van merken zoals Samsung, Apple en Huawei. Met vriendelijke groeten, Lars. In My T-Mobile Thuis vind je de status van je overstap.

  • Alles in Provider.
  • Het hangt af van de aanpassing of het direct wordt doorgevoerd of een korte tijd duurt. Maximale bestandsgrootte: 2MB.

Breek me de bek niet open. En contact opnemen met de klantenservice is ook een drama. Geen idee hoe dit verder moet. Lees hier meer over de opzet van je eerste rekening.

Exact matches only.

T-MOBILE THUIS KLANTENSERVICE

Gewoon prima provider. Let op! Ik heb tv en bellen.

Zelfs op afstand kunnen we al een hoop voor je oplossen. Gewoon een klant, die een beetje helpt. Klik hier voor meer uitleg. En ik betaal voor mij abo maar 32 euro. Klik hier om je account te activeren.

Actuele vragen

Door deze cookies kun je bijvoorbeeld inloggen of een bestelling plaatsen. Hier houden onze specialisten je op de hoogte. De chat is beschikbaar van maandag tot en met zaterdag.

De mediabox van de tv is erg traag. Daarom hebben we een aantal tips om je internet te verbeteren. Een team van experts staat voor je klaar. En hulp! Daarnaast hebben we een stappenplan en een installatievideo waarin we stap voor stap de doe-het-zelf installatie uitleggen. Lees hier t mobile thuis contact storing over de opzet van je eerste rekening? Lees meer over de installatie door een monteur. Netflix ook zonder haperingen. Geen paniek: gewoon niet invullen, niets verzenden en niets bevestigen.

Heb jij een vraag of opmerking over jouw T-Mobile Thuis abonnement?

T-Mobile maakt onderscheid tussen twee verschillende werkzaamheden:. Niets is zo vervelend als haperend of blokkerig beeld op je TV. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Ik heb nog geen moment gehad zonder problemen sinds mijn overstap.

Ik heb het begrepen en wil graag een beoordeling plaatsen? Deze e-mails zijn niet afkomstig van T-Mobile. Bekijk onze instructievideo, de handleiding en tips om je Wifi-versterker te installeren.


Facebook
Twitter
Comments
Aryan 10.10.2019 19:20 Antwoord

Zeer slechte klantenservice dus.

Kimmy 13.10.2019 11:48 Antwoord

Vodafone was wat dat betreft gewoon prima. We zorgen ervoor dat je zo goed mogelijk kan blijven bellen en internetten.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.