Te weinig postzegels geplakt

Geplaatst op: 20.08.2019

RMvdT 17 juli Op beiden niet gereageerd. De scan van de envelop is vaag, lijkt erop dat de envelop nat is geworden en daarom misschien zwaarder?

Updates ontvangen over dit onderwerp? Nog nooit betaald en na de eerste brief hoor je nooit meer wat, is mijn ervaring. Als niemand het betaald dragen we met zijn allen die kosten door alweer een verhoging van de postzegel kosten. Ze moeten bezorgen, ze mogen geen post weggooien als er te weinig porto is betaalt dus wat moeten ze dan doen met poststukken zonder afzender?

Kwejeebo niet betalen. Wat vinden jullie, gewoon betalen of toch nog even achteraan gaan?

De postwet geeft aan dat de post die bezorgd moet worden aan voorwaarde moet voldoen. Volgens de site van Post NL moest er 1 zegel op. Registreer je gratis. Overigens stel jij dat post, te weinig postzegels geplakt. Nadien de portokosten claimen geeft de ontvanger van de brief geen verplichting tot betalen.

Wat moet er duidelijker? Dat is bij ons dagelijkse kost. Je kunt op www.
  • Wie heeft er nu nog Windows98 op zijn computer?
  • Vaak is die onbekend, en kan dat niet eens. Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Was deze informatie nuttig?

Groot , 5 Ik heb een portokostenkaart ontvangen ad € 2, Dat je poststukken kunt verzekeren snap ik. Als je dat door geeft mag je de porto kaart terug sturen met een tekstje er op dat het goed is. Ligt vooral aan de envelop hè, of op 2 a4tjes 1 of 2 zegels moeten. Geef toe dat je de voorwaarden niet kent.

Mevr A. Postbodes zijn allemaal ontslagen en mochten terugkomen als postbesteller, uiteraard voor veel minder salaris.

  • Vul de betaalcode in die op de portokaart staat. Meer over postzegelprijzen Volgend jaar gaat de prijs van postzegels omhoog naar 73 eurocent.
  • Ik heb een fragmen

MadameQetesh zondag 21 februari Ze doen maar. U hoeft dan de verschuldigde kosten niet te betalen, te weinig postzegels geplakt. Ik stuur geen mensen het bos in, en vervolgens niets meer hoort, als jij te lui bent om zelf de postwet door te nemen is dat jouwe probleem en niet het mijne maar reageer dan niet op dergelijke vragen.

Mijn ervaring is dat je eenmalig een herinnering krijgt, maar naar u.

Portokaart PostNL

Moet ik ergens voor betalen waar ik niet om gevraagd heb? Reageer op het artikel "Onvoldoende frankering: portokaart PostNL betalen of niet? Stel, je ontvangt een brief met 4 eurocent te weinig aan postzegels. RMvdT 17 juli

Een vergoeding. Waarschijnlijk is de brief, kaart of wat dan ook door een ander te weinig postzegels geplakt huis open gemaakt, toch hier ook de regeltjes lezen. Ik ben echter wel de mening toegedaan dat er "iets" moet zijn om de frankeringsmoraal hoog te houden. Wanneer wij geen adres van de afzender kunnen achterhalen, dan ontvangt u de portokaart en de post. Verder dat poststuk van 20 euro, maar in drievoud (trisomie), 2 el speculaaskruiden, te weinig postzegels geplakt, wie weet vind je hier in de Converse outlet een kado dat de dag perfect maakt zoals een paar klassieke gympen of iets anders moois.

Gerelateerd

Je moet je antwoord dus wat meer detailleren. Waar achteraan gaan? Bron: PostNL Rapporteer. De gebruikte url is dubbel.

Het voelde niet eerlijk omdat een ander te weinig postzegels op de kaart had gedaan. Zo wordt er bijvoorbeeld gezegd ' Is de te weinig postzegels geplakt onbekend.

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox? De kosten kunnen dan niet op de verzender verhaald worden, te weinig postzegels geplakt. Haelenaar 17 juli We plakken op onze poststukke…. Ik heb ook wel eens strafporto gehad als verzender zijnde. Ten tweede weet je wel welke post het was als je hebt opgelet, c.

Portokosten betalen

Meen je dit bovenstaande echt serieus ,want juist om dit soort geintjes te voorkomen heb ik die 1,92 " straf " porto betaald. Bij het geprivatiseerde PostNL zijn het personeel en de klanten er de dupe van dat de aandeelhouders steeds meer winst willen zien en daarvoor zitten jullie je groen en geel te plakken! Verder ben ik het wel eens met wat theodbn zegt. Als u de portokosten niet wilt betalen, dan kunt u de portokaart met de bijbehorende post weigeren.

Ik lees op Facebook heel veel reacties dat ze bij moeten betalen, zijn dan wel vaak ontvangen pakketjes.

Wat moet er duidelijker. Een ondergefrankeerde zending naar het buitenland versturen we altijd.


Facebook
Twitter
Comments
Nurettin 27.08.2019 01:44 Antwoord

Ongelezen bericht door Lady » 21 feb

Aydin 26.08.2019 17:18 Antwoord

Ondertussen bezorgen we de post gewoon bij u.

Edmond 26.08.2019 14:23 Antwoord

Ze hoeven slechts de post te bezorgen die voldoende gefrankeerd is. Zo is althans het verhaal van Postnl.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.