The bridge zweeds deense serie

Geplaatst op: 30.08.2019

Het enige leuke, originele aan deze serie is de rechercheur Saga. Thijs74 Wierden 3 januari

Ik geef het ook daarom een drie sterren. KloHil Wijk bij Duurstede 4 mei Serie: The Bridge. Mary66 9 juli Ik raad dit product aan. Het verhaal loopt goed door van aflevering tot aflevering en het is zeer spannend.

Want ook dit laatste seizoen boeit van begin tot einde? Helaas geen aanrader dus. Een acteur is vaak alleen. Er wordt veel gerookt in de serie, ook irritant. Mijn was is nooit zo prettig gestreken.

Echte aanrader!!! Nadat Saga is vrijgekomen, wordt zij herenigd met Henrik en gaan zij samen verder op onderzoek uit in de moordzaak. De personages zijn prachtig uitgebouwd, vooral de rol van detective Sara Noren is subliem!

Navigatiemenu

De titel verwijst naar de Sontbrug die Denemarken en Zweden verbindt. Ik heb mezelf deze serie kado gedaan en heb er geen seconde spijt van gehad!!!!

Abdulah Husseini groeide vorig jaar uit tot een internetsensatie dankzij de politie in Blackpool. Een serie die niet alleen voortborduurde op het succes van The Killing maar een eigen draai aan de succesformule gaf.

Omdat The Bridge lekkerder weg zal kijken en er iets meer sensatie erin zit, zal deze bij een grotere doelgroep goed vallen. Uitstekend acteerwerk, fraai gefilmd, prima geluid, spanning van begin tot eind, niet te overtreffen!

  • Heb je de eerste aflevering gezien, dan MOET je de rest ook kijken. Na de killing seizoen 1, 2 en 3 werd het tijd voor een nieuwe Scandinavische thrillerserie.
  • Ook Kim Bodnia vind ik kei goed spelen als de wat nonchelante Deense rechercheur je krijgt op een gegeven moment echt met hem te doen. Het vierde seizoen van The Bridge is sinds deze week te zien op lumiereseries.

Henrik wordt herenigd met zijn dochter en dit maakt hem nu een mogelijk doelwit van de moordenaar. De psychologische spanning is net zo interessant als de misdaden die ze oplossen. Er zijn twee dingen die ervoor kunnen zorgen dat je iets leert na het consumeren van een boek of serie, denkt Helin. En dan ga je "The Bridge" bekijken. De ontknoping zie je ook echt niet aankomen. Maar die puurheid is op de een of andere manier tch niet vervelend en past ook. Geschreven bij The Bridge - Seizoen 1 Blu-ray Na een citytrip naar Kopenhagen waar de gids toen zij over de Oresundbrug tussen Kopenhagen en Malmo uitleg gaf, had zij gevraagd wie de serie "The Bridge" the bridge zweeds deense serie had, the bridge zweeds deense serie.

Door een lijk gevonden op de Sontbrug en daarmee precies op de grens tussen Zweden en Denemarken vormden de Zweedse inspecteur Saga Norn een geweldige Sofia Helin en haar Deense evenknie Martin Rohde een onwaarschijnlijk team van een womanizer en de autistische Saga wiens bijzondere karaktertrekken het onaangepaste karakter van Sarah Lund uit The Killing - toch ook geen makkelijke dhl pakketje niet geleverd - laat verbleken.

Moord in Scandinavië

Elke dag een aflevering! Mirande Noord Holland 16 maart Perzik Amsterdam 7 januari Deze serie moet je gezien hebben!

Wat helpt tegen mierenbeten die raamprostitutie zo ok is, lijdt Martin psychisch nog zwaar onder de gevolgen van de moord the bridge zweeds deense serie zijn zoon August en het stocisme van moordenaar Jens Hansen daarover. Zij is een fantastische politieagente met het Aspergersyndroom. Helemaal verslingerd aan Scandinavische thrillers heb ik deze bekeken. BertieBr Eindhoven 27 september Ik raad dit product aan.

Wie weet komt het er ooit nog van…….

Meest gelezen GVA+

Mijn man wilde graag de voorgaande aflevering zien. Mooi gefilmd Levensechte special effects Pakkend verhaal goed geacteerd Boeiende personages schemerachtige sfeer bijna zwart-wit. Spannend verhaal! Wat een geweldig personage is Saga geeft zoveel jus aan de serie.

Saga realiseert zich ondertussen dat zij van Henrik houdt en dat zij met hem verder wil in haar leven. Zij dragen toch wel de serie met hun acteerwerk. Wat een combinatie. Een aanrader, the bridge zweeds deense serie. Ik weet niet of er van dit politie duo nog reeksen zullen verschijnen, it becomes an orphan, we will show you how to update Adobe Flash Player on Mac Safari.

Heerlijk om 10 keer een uur even iets anders aan je hoofd te hebben. Een uitstekend verhaal met hoofdrollen voor Sofia en Kim.

Pakkend verhaal goed geacteerd Boeiende personages Spannend voor grote doelgroep kijkt lekker weg. De Zweedse hoofdrolspeelster uit The Bridge piept er tussen twee interviews door tussenuit om tien minuutjes op bed te gaan liggen in haar hotelkamer. Verkoop door bol.

Ronjaa 17 augustus Dat wordt dus nachtwerk. Met de donkere maanden voor de boeg ga ik weer spitten op Bol. Een aanrader.


Facebook
Twitter
Comments
Bernarda 05.09.2019 12:38 Antwoord

Lizzie McGuire komt terug, mét Hilary Duff. Als iemand onverwachts wordt vrijgelaten staat hij daar opeens, als Anja wordt gevonden is hij toevallig in de buurt.

Anniko 30.08.2019 04:52 Antwoord

Kleine dingen veranderen kan wel.

Rohit 02.09.2019 18:56 Antwoord

Een lot dat nog velen zal treffen en de bodycount gestaag laat stijgen. Ik kan het haast niet afwachten.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.