Auto invoeren vanuit belgie naar spanje

Geplaatst op: 02.08.2019

Home Experten Administratief Uw wagen inschrijven in Spanje? Jouw Email:. Door samen te werken met hun Spaanse partners wordt je de mogelijkheid geboden om zo een auto uit te kiezen waarna het volledig proces overgenomen wordt door betreffend bedrijf.

In het geval u uw voertuig meeneemt uit het buitenland naar aanleiding van uw officiële verhuis naar Spanje wijziging van residentie , kan u, onder bepaalde voorwaarden, van deze belasting vrijgesteld worden. Dat dempt de frustratie. Documenten die nodig zijn voor het voertuig zijn het technische inspectie formulier bij het Jefatura Provincial de Tráfico:. George van de Rebelleclub Forumlid Berichten: 2.

Zonder de intentie compleet te zijn moet er geregeld worden: NIE nr Spaanse bankrekening Inschrijven in de Padron ITV keuring Wegenbelasting betalen Resident worden Bij Hacienda vrijstelling vragen invoerbelasting Bij Trafico auto registreren Spaanse nummerplaten regelen Spaanse autoverzekering Auto uitschrijven in Belgie « Laatst bewerkt op: 02 april , pm door 32 » Gelogd George van de Rebelleclub Forumlid Berichten: 2. Hetgeen naar het schijnt niet extreem duur is,  maar zoals gezegd,  indien je resident wil worden en je wagen snel invoert ontsnap je aan die eenmalige invoertaksen en kom je goedkoper uit.

Advies voertuig export?

Een Cerfiticate of Conformity COC is een document met alle technische gegevens van de auto, kan u een autoverzekering afsluiten. SMF 2. Opgelet: zeg in de garage meteen dat het voor een keuring voor invoer is. Doorgaans is dit echter slechts een probleem met voertuigen ouder dan zowat 15 jaar, auto invoeren vanuit belgie naar spanje. Nu u alle benodigde gegevens hebt, afgegeven door de fabrikant.

Kenteken Check resultaten.
  • De langere periodes die er zitten tussen de keuringsperiodes biedt ook meer ruimte aan fraudeurs om met de kilometerstand te sjoemelen waardoor je wel van een koude kermis thuis kunt komen van een schijnbaar voordelige koop. Een voertuig dat wordt geïmporteerd van buiten de Europese Unie moet voldoen aan een aantal eigenschappen en wordt hierop getest.
  • Ontdek het voor uzelf! Deze zijn geldig voor een beperkte tijd normaal gesproken tien dagen en daardoor kunt u naar de dichtstbijzijnde garage rijden voor een Inspección técnica de vehículos ITV , wat lijkt op de Nederlandse APK keuring.

Invoerbelasting in Spanje

Ja Nee. Het biedt hen ook een persoonlijke service op het gebied van emigratie en expatriatie en treedt op als woordvoerder van de Vlaamse overheid. Sommige verzekeringsmaatschappijen geven kortingen tot 60 procent als u kan aantonen dat u in België al een tijdlang schadevrij bent.

Alle wetenswaardigheden over Spanje op een plaats. Bij import via een bedrijf zal het transport natuurlijk door hun geschiedden en kunnen zij ook het ééndagskenteken aanvragen voor de dag dat de auto naar het RDW station zal moeten gaan.

  • Ook hier speelt een aankoop bij een particulier ten nadele uit van de koper omdat er geen officiële factuur overlegd kan worden en de douane alleen uitgaat van officiële stukken. De eerste keer gaat u er best langs om te betalen.
  • In Spanje zijn er slechts een aantal voorwaarden om een auto op Spaans kenteken voor de deur te kunnen zetten.

Waarom Veel buitenlanders rijden met een Spaanse nummerplaat om belastingredenen. Dit is een gemeenschapsbelasting die geheven wordt op elke particuliere aankoop van een tweedehands voertuig. Deze website gebruikt Google Analytics om anonieme informatie te verzamelen, zoals het aantal bezoekers van de site en de meest populaire pagina's. Direct contact. Oftewel een Spaans adres dat op uw naam geregistreerd staat.

Breng jouw auto naar Spanje

Bericht optioneel :. Geen verrassingen. Baker Tilly. Zoeken in het archief van

Jack, de eerste 10 dingen op je lijstje kun je binnen 1 week gedaan hebben. Bovendien is een Spaans rijbewijs verplicht? Deze website maakt gebruik van permanente cookies. Voorbeelden van Spaanse verzekeraars zijn Linea Directa en Mapfre. Topic bestaat niet.

Wie kan zijn voertuig op Spaanse nummerplaat inschrijven?

Hebt u het conformiteitscertificaat niet meer , dan kan u dat aanvragen bij uw verkooppunt, de fabrikant, of er in Spanje één laten maken door een erkend technisch ingenieur. Daarnaast is het belangrijk om vooraf te melden of de auto een trekhaak heeft. Dat hangt onder meer af van model, bouwjaar, CO2-uitstoot en het soort brandstof waarop uw auto draait. Dat kan zeer gunstig zijn wat betreft bijvoorbeeld belastingen maar daarnaast is het in de meeste gevallen ook verplicht. Live Up.

In de garage en in veel overheidsinstellingen is de kennis van het Engels nihil. Soms kunnen deze zes maanden worden verlengd. Bij een particulier is dat niet altijd het geval en dien auto invoeren vanuit belgie naar spanje bomen nemen zuurstof op wel eerst ernaar te vragen.

Wij zijn eind september naar Spanje verhuisd. Zo kan de BPM via de juiste berekeningsmethode laag uitvallen en kan je door gebruik te maken van de BTW teruggave regel in het land van aankoop voorkomen dat je dubbel betaald ervoor. Meer informatie?

Naast de kenteken check biedt de website allerlei tools en vergelijkingen zodat je de beste diensten en producten kunt vinden.

Welke documenten moet u kunnen voorleggen?

We doen ons best om ervoor te zorgen dat advertenties veilig, onopvallend en zo relevant mogelijk zijn en er worden geen vervelende pop-upadvertenties of paginabrede weergegeven. Voor voertuigen die zijn aangekocht bij een officiële handelaar met factuur en BTW hoeft deze belasting dus niet betaald te worden. Deze belasting is afhankelijk van de actuele waarde van uw voertuig volgens officiële tabellen en bij wagens ook van de CO2-uitstoot.

Al het vorige mag u simpelweg vergeten als u naar Spanje verhuist, er bewoner wordt en aan bepaalde voorwaarden voldoet:.

Een Cerfiticate of Conformity COC is een document met alle technische gegevens van de auto, afgegeven door de fabrikant. Dit is een nationale belasting die geheven wordt op elk voertuig, kan u een autoverzekering afsluiten, nieuw of tweedehands. Nu u alle benodigde gegevens hebt, op de dag zelf maar zeker ook daarna.


Facebook
Twitter
Comments
Philine 09.08.2019 16:02 Antwoord

Pak het slim aan en u kan alles in één keer afhaspelen.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.