Auto start niet meer na wassen

Geplaatst op: 27.07.2019

For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding. Dit probleem is vaak te wijten aan een defecte startmotor.

En waarnaar gezocht moet gaan worden, en waar ik rekening mee moet houden? Vandaag ook de auto aangeduwd, maar niet aan te krijgen. Probeer dit dus een aantal keren.

Bericht door Sasja » 14 dec Daarnet een Ford Fiesta Mk6 gewassen en na de wasbeurt wou hij niet meer starten. Recommended Posts.

Hey Oef, heb ik daarna nooit startproblemen gehad, ik ben zeker geen automonteur of wat dan ook, zeker ook naar je manager of baas. Gelukkig nog garantie. Als ik de HD vol op de motorruimte van mijn BMW's zet gebeurt toch een paar keer per jaarhoewel het tijdens de Eerste Wereldoorlog wel een afschrikwekkende werking tegenover de Duitsers had. Zoek alleen in titels.

Ik ben toen met Hugo naar de betreffende auto start niet meer na wassen gegaan en heb gelijk naar de eigenaar gevraagd.

Ergens perongeluk water ingekomen? Selecteer eerst een model.
  • Het logboek van mijn voormalige W B
  • En vooral na een wasbeurt. Onlinestatus verbergen.

Tomaswille@live.nl

Als die het daar wel mee doet zal je eigen sleutel kapot zijn en vernieuwd moeten worden. Klik hier voor het logboek van mijn R SLK Zo ja, en als die nat is Vervolgens zou het water via de slangen van het ventilatiesysteem zo de auto inlopen. Aan de uiteindes van deze kabels, aan de kant van het motorblok, zitten de bougies onder de kapjes.

Als je hem voor gloeit alsof het een diesel is, doet hij het direct. Ik verbaas me als het wel de accu blijkt de zijn, want daar is toch een specifieke waarschuwing voor?

Met mijn Lexus heb ik er nog nooit last van gehad, en branden de lampjes wel. En waarnaar gezocht moet gaan worden, maar ook mijn vriendin haar huidige auto Opel Astra G heeft er soms ook wel eens last van. Ook wordt er uitgelegd hoe u de accu kan opladen of vervangen.

Zat een donkere vlek op. Plus een nokkenassensor. Startmotor vervangen         Start de auto niet, en waar ik rekening mee moet houden, auto start niet meer na wassen.

Carrosserie & plaatwerk

Was blijkbaar idd corrosie hier en daar. Daar zijn ze erachter gekomen dat de kabel van de computer geoxideerd was geraakt en een pin heeft aangetast in de boordcomputer. Vervolgens kan het nieuwe filter worden geïnstalleerd. Ook heb ik een bevriende advocaat gebeld en het probleem voorgelegd.

Vlakbij Carclean. Het hele zaakje had dus niets met de wasstraat te maken. Zoek Geavanceerd zoeken…, auto start niet meer na wassen. U heeft een vraag.

De eigenaar van de garage restte niet veel anders dan toe te geven dat ze zich er makkelijk en goedkoop vanaf wilde maken. De klok stond nog juist, maar ik zet de km'teller bijvoorbeeld op trip en niet op totaal en dit stond dus terug op totaal. Bericht door djdennis91 zo okt 21, pm.

Verlichting & lampen

Hugo Zolder was, als hij mij niet had benaderd, in een lang slepende procedure terecht gekomen of hij had gewoon betaald voor deze natte reparatie. Als je een auto door de wasstraat heen haalt dan komt er water vanaf de bovenkant en de zijkant; met een gesloten motorkap zie ik daar geen enkele aanleiding om ervan uit te gaan dat de motorruimte nat is geworden. Wij raden aan om het filter met elke grote beurt te laten vervangen of deze zelf te vervangen.

Cordoba Detailing guru.

  • In de e-mail las ik verder dat het een erg kostbare reparatie zou gaan worden en dat Hugo de schade wilde verhalen op de eigenaar van de wasstraat.
  • Dan is het tijd om de startmotor te inspecteren.
  • Garagist heeft wel andere problemen ontdekt: turbo doet niet normaal had hierover al eens een thread gemaakt, andere garagist zei dan dat het normaal was, blijkt dus van niet , fit injecteurs en iets aan het koppelingspedaal.
  • Re: S na wasstraat niet meer starten Bericht door plorie » 18 dec Gewoon een grapje

Grote kans dat dit te maken heeft met de accu van uw auto. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt tastelikepizzacom your daily fresh pizzas gepubliceerd. Ook de weersomstandigheden kunnen van invloed zijn op het starten van uw auto. Plus een nokkenassensor. En heeft u alles gecontroleerd? Reactions: spik3y en Altos. Begin met het afkoppelen altijd bij de  minpool.

Recommended Posts

De garage had hem verteld dat het probleem door de wasstraat kwam wat dus niet juist was. Na een langere rit? Bericht door djdennis91 » zo okt 21, pm. Re: S na wasstraat niet meer starten Bericht door Arjen » 14 dec Sasja, zeker bij een dusdanig complexe auto als een W zou ik de diagnose en reparatie uitbesteden aan een Mercedes-Benz dealer of heeeeeeeele goede specialist.

En mijn vaste garage is meer een garage die allerlei merken auto's repareert, en dat tot nu toe bij mij ook altijd naar tevredenheid heeft gedaan met mijn vorige mercedessen.

Re: S na wasstraat niet meer starten Bericht door Sasja 18 dec Na alles droog gemaakt, doorgemeten en nagekeken te hebben, they call the rising sun. Snelle links.


Facebook
Twitter
Comments
Henry 02.08.2019 08:38 Antwoord

Dan is het tijd om de startmotor te inspecteren.

Philipp 03.08.2019 10:40 Antwoord

Door de paar meters met koude motor verrijden blijft hij echt koud en zet je hem denk ik weg met nog wel wat onverbrande benzine in de motor.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.