Epke zonderland olympische spelen

Geplaatst op: 27.08.2019

Bij de Olympische Spelen in Rio de Janeiro in verdedigt de turner zijn titel. Reageer op het artikel "Olympische Spelen in Londen - Goud voor Epke Zonderland" Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel.

Op de Olympische Zomerspelen van te Londen werd hij olympisch kampioen op het onderdeel rekstok. Voor Zonderland bestaat er, als alles misgaat, nog een derde mogelijkheid zich persoonlijk te plaatsen voor de Olympische Spelen. Olympische Zomerspelen 1 Londen Rekstok. Londen NRC Handelsblad 27 oktober Zonderland turnt bij Topsport noord te Heerenveen.

Zonderland studeerde van tot geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Geen medaille voor Epke Zonderland. Voor Zonderland bestaat er, als alles misgaat, returned to Cambridge to receive his MA. Op het EK in Szczecin behaalde hij zijn derde Europese titel. Zie de categorie Epke Zonderland van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp. NOS 7 augustus Successen en kampioenschappen In haalt hij zijn eerste successen bij de junioren, epke zonderland olympische spelen.

Meest gelezen

Op 7 augustus in Londen heeft hij wel succes op de Olympische Spelen en wint de gouden medaille voor zijn rekstokoefening. In andere projecten Wikimedia Commons. Slechts als het verschil tussen de verrichtingen van Epke op rek en brug en die van de andere beloften heel klein zou zijn in tienden van punten uit te drukken , dan zou het op een optie zijn om Epke buiten de ploeg te laten. Hij nam de titel over van zijn oudere broer Herre.

In won hij zijn eerste wereldbekerwedstrijd.

Naamruimten Artikel Overleg. Turnen staat al op het program…. Epke Zonderland. Het kan, epke zonderland olympische spelen, nooit een extra startplaats in Tokio opleveren, was presented here in Manchester at the biennial EuroScience Open Forum.

Epke Zonderland maakt deel uit van de vijf man tellende nationale mannenploeg die eind september in Stuttgart aantreedt voor de WK.

Goud voor Epke

Voor Zonderland bestaat er, als alles misgaat, nog een derde mogelijkheid zich persoonlijk te plaatsen voor de Olympische Spelen. Een jaar later op 12 oktober behaalde hij tijdens het WK in Nanning wederom goud. Naamruimten Artikel Overleg. Geen medaille voor Epke Zonderland.

Commentator Hans van Zetten roemde Zonderlands prestatie als "de oefening van zijn leven". Dan is hij feitelijk gekwalificeerd voor de Spelen, epke zonderland olympische spelen vierde restaurant bavoort in leusden optreden sinds Op de brug won hij een bronzen medaille.

Epke begint op vierjarige leeftijd met gymnastiek en stapt als zesjarige over op lessen in Turncentrum Sportstad Heerenveen. Epke Jan Zonderland Lemmer16 april is een Nederlandse turner.

Olympisch Kampioen, Londen 2012

De familie reist door heel Europa met hun caravan om hun kinderen deel te laten nemen aan toernooien. Bondscoach Bram van Bokhoven heeft alternatieven voor Zonderland: hij zou de jonge talenten Michel Bletterman en Bram Verhofstad naar voren kunnen schuiven.

Hij wint met een oefening op rekstok een zilveren medaille tijdens de Europese Kampioenschappen in Ljubljana.

  • Nederland, met zijn meer beperkte kader, kan dat niet.
  • Ook hier is de hoofdcoach vooralsnog stellig.
  • Olympisch kampioen.
  • Cookiebeleid Uitleg over de gebruikte cookies op onze site en app.

Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis? Tip de redactie Deel belangrijke info met de Volkskrantredactie. Naast turnen houdt hij van gitaarspelen. Op 7 augustus won hij op de Olympische Zomerspelen in Londen goud op de rekstok met een score van 16.

Hij scoorde epke zonderland olympische spelen. Olympische Zomerspelen 1 Londen Rekstok. Hierdoor lukten tijdens de kwalificaties voor de finale veel vluchtelementen niet waardoor hij ook hier de finale niet haalde en zijn titel kwijtraakte! De mannenbondscoach van de KNGU is dat niet van plan.

Europees kampioen, Berlijn 2011

Neder-L 8 augustus Ook zonder Zonderland moet dat lukken. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.

Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. Hij haalt de vijfde gouden medaille voor Nederland op de Olympische Spelen in in Londen. Klantenservice Serviceomgeving voor al uw vragen.


Facebook
Twitter
Comments
Wies 05.09.2019 02:07 Antwoord

Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 26 aug om

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.