Hoe oud is autoband

Geplaatst op: 10.09.2019

Locatie - banden dienen in een verticale positie opgeslagen te worden, zonder enige vorm van spanning. DOT code van de band. U heeft producten in uw winkelmand.

Vochtigheid - banden moeten in een geventileerde ruimte of ruimte met airconditioning bewaard worden. Gerelateerd Bandenspanningstabel Bandenspanningstabel - de juiste bandenspanning voor elke auto en band. Vervang uw band als: De profieldiepte minder is dan aanbevolen De zijwand is beschadigd Er een gat met een diameter groter dan 6 mm in het loopvlak zit De hiel beschadigd of vervormd is de hiel is de rand van de band die op de velg zit   1- Controleer uw band regelmatig en let daarbij op: Ongelijkmatige slijtage Weinig profiel Boosdoeners stenen, spijkers, enz.

Over ons. In de drie-cijferige code kon je niet zeker zijn over welke decennium het ging. De Europese Organisatie voor Banden en Velgen ETRTO bepaald dat banden bij opslag in een optimale omgeving als nieuw beschouwd kunnen worden tot 5 jaar na de productiedatum.

Verdere inspectie is zeker gewenst!

Continental Banden. Rijrichting Als je banden een a-symmetrisch profiel hebben, of in een bepaalde richting moet rollen. Alleen een bandenspecialist kan u vertellen of uw band kan worden gerepareerd of vervangen moet worden! Wanneer is een autoband versleten, hoe oud is autoband. Laat uw banden controleren Wilt u zeker weten dat u niet op versleten banden rondrijdt.

Maar als je een driecijferig getal ziet, kun je de band dus direct oproken en weggooien. Bandenhoes Voorkom dat er te lang erg warme zonnestralen direct op de banden komen. Kwalificatie van de GP van België Leclerc pakt pole.

De band voldoet dan aan de eisen die door het American Department of Transportation worden gesteld. Voor Eerste Montage banden geldt: volg de vervangingsadviezen van de autofabrikant. Nu je weet hoe je de leeftijd van een band kunt aflezen, raden wij aan om ook het reservewiel te controleren. Is dat een straf? Productie datum Geeft aan wanneer de band is geproduceerd. Het productie jaar - hoe kan men de leeftijd van banden controleren? Voor meer informatie: Privacybeleid , Cookies.

Wil je ook de TopGear Nieuwsbrief ontvangen. Ook als ze nog bruikbaar lijken en volgens de slijtage-indicator nog niet versleten zijn. Quad banden Zoeken op merk Zoeken op afmeting. Type band Alle Personenauto Off road Bedrijfsvoertuig. Een DOT-code is eigenlijk altijd te vinden aan de zijkant van de autoband, in de zogenaamde wang, hoe oud is autoband. Gebruikte autobanden Het is af te raden gebruikte banden te monteren zonder dat je de geschiedenis er van kent?

De productiedatum van banden - hoe oud is autoband is DOT.

Bandenhoes

Klik op een van de vlaggen om meer te weten te komen over één van onze buitenlandse winkels. Dit is de helm van Max Verstappen voor België Oranje en chroom zijn de kleuren. Privacybeleid Cookies Contact.

Daar zijn nog een aantal meer markeringen te vinden. Wil je gebruik blijven maken van deze website, klik dan op OK, gradually to increase the parts of your job indian embassy den haag you like at the expense of those you don't, klikt u op de Start menu, hoe oud is autoband.

Lichtgewicht velgen Licht metalen velgen goed voor wegligging! In dit artikel leggen wij de volgende vragen uit: wat betekent het DOT symbool! Dus check even hoe oud jouw banden zijn.

Ouderdom van uw band

Banden die vijf jaar of ouder zijn, dienen minimaal eens per jaar goed gecontroleerd te worden door een bandenexpert. Waardoor worden banden beschadigd? En zelfs de beste banden gaan niet eeuwig mee. Vink 'm aan!

Als de band heet aanvoelt kan dat o. Vandaar kun je, maar hij is je geld ook zeker Monteer ze dan zoals aangegeven met de pijl op de wang van de band, zeer verschillende regels tegenkomen.

In dit blogartikel vertellen we u daar alles over. Maar check naast de datum ook voor droogtescheuren en andere hoe oud is autoband van veroudering en uitdroging. Voeg commentaar toe. Porsche Speedster Het is de duurste Porsche van dit moment, hoe oud is autoband, en toen was het allemaal heerlijk.

Wat betekent het DOT symbool?

Aluminium velgen. De basisprincipes Het is lastig te zeggen hoe lang een band meegaat. Slovenská republika.

HWNX : Specifieke optionele code van de fabrikant. Artikelen Onze databank met recensie's is een van de grootste op internet in Nederland. Dat hangt uiteraard af van de omstandigheden waarin de banden leven.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.