Ik wil mijn auto verkopen wat moet ik doen

Geplaatst op: 19.07.2019

Altijd rare types die naar je auto komen kijken en dan er onder gaan liggen en zelf de automonteur uit gaan hangen. Hierbij wordt er ter plaatse een vrijwaringsbewijs uitgeschreven waardoor de auto van uw naam is. Ik wil een auto die beter bij mijn situatie past   Niet vergeten Vergeet niet je verzekering op te zeggen als de auto verkocht is.

Bel een KBC Live expert Zet na de testrit de motor af en neem de sleutel weer terug voor u uitstapt. Verkoopt je je auto aan een particulier, dan zul je zelf enkele zaken moeten regelen. Kijk hier voor alle regels. Ik herken de verhalen ook helemaal niet die hier staan, ik heb tot dusver altijd wel leuke ervaringen met potentiele kopers.

Bel naar 28 28 00 LINK.

KBC doet dit natuurlijk enkel als je ons je toestemming geeft om cookies te gebruiken. Het is geen marktplaats geworden omdat ik geen zin heb in gezeur aan de deur.

Roelof februari 6, at pm? Om vals geld te vermijden wordt het afgeraden om de auto in contanten te laten betalen. We bellen u zo snel mogelijk terug.

  • U wenst dat Ethias gratis zorgt voor.
  • Ook kleine gebreken zullen geen groot bezwaar zijn.

Belastingen en verzekeringen

Je auto verkopen zonder geldig kentekenbewijs is onmogelijk. Als het goed is heeft u zelf de eerste 4 cijfers ingevuld. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. U moet minimum 18 jaar zijn om een verzekering af te sluiten. Verkopen aan een professional of een particulier? Bel naar 28 28 00 maandag tot vrijdag: 8 - 20u, zaterdag: 8.

Geef hier uw tekst in.

Verkoopt je je auto aan een particulier, dan zul je zelf enkele zaken moeten regelen. Er is momenteel geen agent beschikbaar. Heb je een auto in te ruilen welke op Marktplaats ,- Euro waard dan krijg je hier mogelijk ,- Euro voor terug bij inruil. Bij een gerenommeerde autoveiling krijg je een echt bod welke uitgebracht wordt door een reeks autobedrijven. Het antwoord leest u ik wil mijn auto verkopen wat moet ik doen. Aan een professional of een particulier.

Die wordt u overhandigd bij de levering van de auto.

Auto verkopen aan particulier

Krijg je door de aankoop van een nieuwe auto een nieuwe nummerplaat? De meeste carwashes hebben ook stofzuigers die vaak gratis te gebruiken. Indien dit probleem zich blijft voortdoen, stuur dan een korte omschrijving naar g-internet ethias.

Haal alle persoonlijke bezittingen uit de auto. Deze auto kun je niet verkopen als goede auto. Als dit niet juist is, houd je ook op met het betalen van wegenbelasting. Deel deze pagina. Zelfde gehad met toen ik mijn auto verkopen wilde.

Op de volgende manieren je auto verkopen:

Gaat u de auto verkopen aan een particulier dan is het wenselijk om de auto netjes en schoon op te leveren. De kosten zijn rond de 31,50 euro voor een compleet kentekenbewijs. Ga dan voor een particulier. Verkopen aan een particulier of een handelaar?

Ook vallen alle boetes dan op jouw deurmat. Niet optimaal dus!, ik wil mijn auto verkopen wat moet ik doen. Je auto gaat geen leven lang mee. Bedriegers kunnen u als geen ander bedotten. Als je 10 auto opkopers zou vragen wat ze voor je auto zouden geven komen ze alle 10 met een andere prijs.

Aan een professional of een particulier. Bod van gekregen en daarvoor ook verkocht! Houdt er rekening mee dat mensen je per e-mail en per telefoon gaan lastig vallen met onzin biedingen. Zorg altijd dat je een koopcontract afsluit waarin alle philips sonicare diamondclean test problemen, gebreken en eventuele schades in zijn opgenomen.

Hebt u vragen?

Autopapieren

Heb het uiteindelijk niet gedaan. U of een gezinslid samenwonende partner, kind of ouder is reeds titularis van een auto- of woningverzekering bij Ethias. Gaat u de auto verkopen aan een particulier dan is het wenselijk om de auto netjes en schoon op te leveren.

Omdat u lid bent van Test-Aankoop, krijgt u extra korting op het basistarief. Uiteindelijk aan beste autobod een poging gewaagd mijn Opel Astra te verkopen. Mocht u ze niet meer hebben dan is het wellicht een goed idee om deze in de toekomst te bewaren bij de papieren die in de auto liggen.


Facebook
Twitter
Comments
Fiene 26.07.2019 21:27 Antwoord

Via Marktplaats krijg je meer bezoekers op je advertentie maar daar zijn de kosten dan ook naar. De onderhoudsgeschiedenis zoals facturen van reparaties en werkzaamheden aan de auto kunnen ook een toegevoegde waarde hebben.

Najib 22.07.2019 20:01 Antwoord

In de meeste gevallen moet je een brief met een kopie van het vrijwaringsbewijs opsturen naar je verzekeraar.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.