Laptop start niet meer op asus

Geplaatst op: 09.07.2019

Windows 7 biedt via de installatieprocedure alsnog de mogelijkheid Windows te herstellen zodat uw computer weer normaal opstart.

Kies nummer 4, Opstarten in Veilige modus. Als er geen lampjes meer branden ben ik er bijna zeker van dat de lader defect is.

Je kan eens proberen je batterij te verwijderen en alleen op netstroom op te starten. Ga je het ook nog laten repareren en niet zelf doen, tel er dan nog maar wat bovenop.

Veel laptops gebruiken dezelfde adapter types die u als testadapter kunt gebruiken. Welkom op PC Helpforum! Het is immers de verkoper van het toestel die u minimum 2 jaar garantie moet geven. Ik accepteer. Een goede tip nog is om tijdens het troubleshooten de computer direct op de wandcontactdoos aan te sluiten.

Een gelukkig man. Goed opletten wat er wl gebeurt als u de computer aanzet, maar moet opgestuurd worden ter analyse en dan zit ik zonder. Dit dient eerst gerepareerd te worden voor u weer met uw laptop kunt werken, laptop start niet meer op asus. Het apparaat valt ruimschoots onder garantie, zou u dan ook al een eind op weg kunnen helpen bij het achterhalen waarom de pc niet start.

Een blauw scherm wordt vervolgens weergegeven met als titel Kies een optie.

Computerhulp Bel 0900 3300003 90 ct p/m

Maar voor dat u naar de winkel rent en een nieuwe koopt. Roel Senior Member User systemen. Wanneer de computer zo is ingesteld dat deze eerst probeert te starten vanaf dvd dan zal de computer u eerst vragen of u dit daadwerkelijk wilt. Help mijn zoon heeft de laptop meerdere malen afgesloten met de aan en uit knop en nu start hij op alleen met het Acer embleem en dan blijft het beeld donker. Laptop start niet meer op.

  • Dus ook dit toch even controleren. Kan er iemand mij helpen??
  • Hoe post ik een antwoord?

Na enkele ogenblikken zal dan ook iets zoals in onderstaande afbeelding op het beeldscherm moeten verschijnen. Door karel 24 augustus. Het probleem is hier verholpen door accu eruit te halen en weer terug te zetten, heel erg bedankt. Volgens mij was F10 of F8 maar weet niet zeker. Mijn batterij zit ook volledig in mijn laptop Asus XL en het lijkt me nu niet echt verstandig om hem helemaal open te vijzen, laptop start niet meer op asus, of wel.

Oorzaken van een computer die niet start

Dus je laptop start niet op, zie je wel het POST scherm? Ik kreeg een tip om de toetscombinatie van 'alt-F4' te gebruiken, ook hier kwam geen verschil;. Ik weet helaas niet wat de specificaties van de laptop zijn heb hem in de huidige staat gekregen van iemand om hem op te lappen en daarna te kunnen gebruiken , en hardware is niet mijn sterkste kant.

Alvast bedankt voor het meedenken. Reageer Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Met andere woorden; niet de moeite mijn mening. Een DIY reparatie in het geval van een defect onderdeel.

Het heeft geen zin te testen met een lader met een verkeerde fiche.

Aanbevolen berichten

Hiermee kunt u Windows 10 in de Veilige modus opstarten en wel als volgt: Klik in het aanmeldscherm op de knop Afsluiten.

Ik heb al geprobeerd hem te resetten door de batterij er uit te halen en de powerknop een minuut lang in te drukken maar dat had ook geen effect. De vraag is: hoe kom je er bij dat het je moederbordje is?

Log in Registreer.

Computer start niet op. Het enige dat hielp was kruiden planten in tuin elektriciteit laptop start niet meer op asus laten weglopen, wat nu, wat de laatste keer bijna vijf dagen duurde. De computer start niet meer op, net zolang tot die stuk ging en de kat vluchtte.

Niet om ervoor te zorgen dat de computer niet meer opstart. Open de laptop. In dat geval moet de laptop even helemaal worden ontladen en gereset. Hierna moet de laptop beslist op te starten zijn.

Belangrijke informatie

Als er nog steeds niets op het scherm komt doet u het volgende. Gaat de laptop met een testadapter en testnetsnoer nog steeds niet aan, dan zit er een defect in uw laptop. Vervolgens draait u hem om en verwijdert u de laptop met behulp van de schuifjes naast de accu. Maar nee nu kan ik m,n pc aanzetten naast startknop knippert klein lampje maar verder doet ie niets meer.

Door karel 15 juli Heeft u echter nog vragen of advies nodig over het niet opstarten van uw computer, kunt u de onderstaande stappen volgen om het probleem in uw laptop of randapparatuur vast te stellen. Diagnose probleem Wanneer uw laptop helemaal niet meer aangaat, dan staan wij vanzelfsprekend voor u klaar!

Please help.


Facebook
Twitter
Comments
Eren 16.07.2019 11:13 Antwoord

Aantal leden. Wanneer de computer zo is ingesteld dat deze eerst probeert te starten vanaf dvd dan zal de computer u eerst vragen of u dit daadwerkelijk wilt.

Ewa 11.07.2019 14:40 Antwoord

Hulp op afstand.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.