Restaurant de veranda amsterdamse bos

Geplaatst op: 26.08.2019

Organisatie kan iets beter, we moesten lang wachten op extra drankjes. Beoordeeld op 22 juni via mobiele applicatie Kennismaking.

Waarderingen en beoordelingen 4,0  beoordelingen. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Is er voor de lunch ook een warme kaart? Graag verwijzen wij u naar onze website voor de menukaart.

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Hotels in de buurt Bekijk alle hotels in de buurt, restaurant de veranda amsterdamse bos. Restaurants in de buurt Bekijk alle 4. De keuken van de Veranda streeft naar ambachtelijke en pure gerechten. Kan iemand met een glutenvrij dieet goed eten bij dit restaurant. Pad tot huidige pagina Amsterdamse Bos Eten en drinken.

Beoordeeld op 29 april via mobiele applicatie Mooie plek, wel rumoerig. Meer informatie. Zijn er honden welkom?
  • Heerlijk gegeten op een fijn terras. Eten hier best regelmatig, verse seizoens ingredienten, wisselende kaart en altijd lekker.
  • Beoordeeld op 22 juni via mobiele applicatie Kennismaking.

Menukaarten

Beoordeeld op 3 juli Verrassend. Amstelveenseweg , JK Amsterdam Nederland. Redelijke prijs. De bediening loopt met een oortje, maar waar luisteren ze naar dan?

Bij mooi weer terras open? Hier is zeker ruimte voor verbetering.

Serveert deze gelegenheid  desserts. Waardering van reizigers. Bedank derk8. Frans Is dit een romantisch restaurant. Holiday Inn Express Amsterdam - South.

Bedank RonPost .

Restaurant de Veranda

Alle restaurants in Amsterdam weergeven. Speciale diëten. Is dit uw vermelding? Klassiekers, soms met een twist, soms met een uitstapje naar het Verre Oosten.

Bedank OJ Vreselijk 6. De bediening loopt met een oortje, maar waar luisteren ze naar dan. Snelle bediening. Een aanrader weet niet of je het als hoofdgerecht kunt bestellen ga ik zeker zeer snel kijken of dat kan. Bedank T W.

Meer informatie

Beoordeeld op 10 mei via mobiele applicatie Top lunch. Deel deze pagina op WhatsApp. Amstelveenseweg , JK Amsterdam, Nederland. De Veranda beschikt ook over een wijnkelder en verschillende multifunctionele zalen die geschikt zijn voor vergaderingen, borrels of evenementen tot personen.

  • Datum van bezoek: april
  • In de omgeving.
  • Wat een feestje was het hier.
  • Meer informatie.

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Vanaf De Boswinkel ligt De Veranda op 2 minuten loopafstand. De Veranda ligt vlakbij De Boswinkel aan de Amstelveenseweg en is  bereikbaar restaurant de veranda amsterdamse bos het openbaar vervoer, kijk op Voor meer informatie:  www.

Echt zeer attent. Gemeente Amsterdam Amsterdamse Bos. Redelijke prijs. De bediening loopt met een oortje, maar waar luisteren ze naar dan.

De Veranda

Is dit uw vermelding? TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Vergaderen bij De Veranda De Veranda beschikt ook over een wijnkelder en verschillende multifunctionele zalen die geschikt zijn voor vergaderingen, borrels of evenementen tot personen.

Meer talen.

En lekker gegeten in een fijne omgeving. Is dit een Midden-Europees restaurant. Vergaderen bij De Veranda De Veranda beschikt ook over een wijnkelder en verschillende multifunctionele zalen die geschikt zijn voor vergaderingen, borrels of evenementen tot personen.


Facebook
Twitter
Comments
Niels 28.08.2019 05:20 Antwoord

Schrijf een beoordeling.

Wiresh 01.09.2019 02:29 Antwoord

Beoordelingen

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.