Slijm maken met afwasmiddel en handzeep

Geplaatst op: 11.10.2019

Je kunt hiervoor het beste gewone ongezoete yoghurt gebruiken. Het zal niet lekker smaken als je het mengsel in je mond stopt. Ja Nee.

Dit artikel is nagelezen door ons team van redacteuren en specialisten, dat artikelen controleert op juistheid en compleetheid. Je kunt transparant slijm maken of een beetje voedingskleurstof toevoegen om je slijm er interessanter uit te laten zien. Je kunt hiervoor het beste gewone ongezoete yoghurt gebruiken. Eetbaar wilt ook zeggen dat dit slijm perfect veilig is, zelfs voor de kleinste kinderen.

Met shampoo en tandpasta kun je namelijk uitstekend slijm maken. Door de maïzena zal de yoghurt dikker worden en in slijm veranderen.

De eerste stap is om te weten wat je nodig hebt om dit slijm slijm maken met afwasmiddel en handzeep maken. We hebben lang gezocht achter een recept voor slijm zonder lijm dat toch nog lekker vast en kneedbaar is. Slijm is erg leuk om mee te waar wordt knvb beker uitgezonden. De foto bovenaan dit artikel is ook een voorbeeld van galaxy slijm!

Zodra je het slijm loslaat zal het terug vloeibaar worden en door je handen stromen. Voor de lenzenvloeistof is het belangrijk dat deze borax of boorzuur bevat.

Slijm maken met lenzenvloeistof en lijm

Voeg ml water toe. Je kan ook galaxy slijm maken. Artikel schrijven. Veel plezier! Doe de tandpasta erbij.

Als je borax met water mengt, roer dan goed totdat het boraxpoeder opgelost is. Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. Vergeet je creaties niet te delen met ons op sociale media. Speciaal voor personen die geen andere optie hebben bieden slijm maken met afwasmiddel en handzeep je toch een recept aan om slijm te maken met tandpasta.

Meng de shampoo en de tandpasta met een lepel of een roerstaafje. Dit slijm is dus zonder lijm en zonder borax of gelijkaardige ingredinten! Hierdoor zal het afwasmiddel dikker worden en zal er slijm ontstaan.

Slijm maken met borax en lijm

Voor een aantal ideeën met deze recepten kan je op volgende links klikken om naar een idee op deze pagina te gaan:. De Oobleck zal je klap tegenhouden. Meng in een kom 1 eetlepel psylliumvezels met ml water. Wanneer dat gebeurt steek je je handen in de kom en kneed je het slijm met je vingers totdat het mengsel een geheel is geworden.

Blijf doorgaan totdat de shampoo en de tandpasta volledig gemengd zijn, slijm maken met afwasmiddel en handzeep. Ja Nee. Je kunt meer afwasmiddel gebruiken om meer place to rent amsterdam te maken, maar dan heb je ook meer mazena nodig. Wil je nog meer leuke DIY-recepten?

Meng alles ongeveer 10 seconden lang! Zet de magnetron weer aan wanneer het slijm plat in de kom ligt en verwarm het slijm totdat het klaar is.

Voeg een beetje voedingskleurstof toe als je het slijm een kleurtje wilt geven. Lees meer. Wanneer je in het slijm aan het kneden bent zal het slijm vast aanvoelen en kan je het vormen.

Onze keuze ging uiteindelijk naar dit recept als beste recept voor slijm zonder lijm. Pas wel op dat je niet te snel mengt.

Natriumbicarbonaat is hetzelfde als baking soda of zuiveringszout maar niet hetzelfde als bakpoeder. Het volgende recept dat we bekijken op deze lijst is een beetje uniek aangezien het een manier is om slijm te maken zonder lijm en zonder borax of andere typische ingredinten. Doe 3 slijm maken met afwasmiddel en handzeep 23 gram mazena bij het mengsel. Vond je dit een nuttig artikel.

Dit artikel is nagelezen door ons team van redacteuren en specialisten, dat artikelen controleert op juistheid en compleetheid! Je kunt hiervoor het beste gewone ongezoete yoghurt gebruiken. Het slijm geeft ook een heerlijke geur af afhankelijk van welke shampoo je gebruikte.

Dit recept is uniek en maakt maar gebruik van één ingrediënt: tandpasta. Het leuke is dat dit slijm ook nog lekker is om te eten in plaats van enkel veilig om te eten.

Je kunt in plaats van afwasmiddel ook shampoo gebruiken.

Gerelateerde artikelen! Wanneer het slijm over de rand begint te borrelen stop je de magnetron even en laat je het slijm inzakken.

Galaxy slijm is makkelijk om te maken maar kan wel wat tijd kosten aangezien je meerdere keren slijm moet maken.


Facebook
Twitter
Comments
Lenard 20.10.2019 03:57 Antwoord

Eetbaar betekent wel niet dat het slijm goed smaakt.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.