Translation zoals het er nu uitziet

Geplaatst op: 04.08.2019

That will probably happen in February Leven in het buitenland Magazine Stage. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

Notice how crisp and well lit he is? In its new form , this report does not enable us to do that. Resultaten: En Paulette Ik zei dat je er goed uitziet.

English at that place. Dat ' n vrouw er zo uitziet.

Vaak wordt vergeten dat machinevertaling ervan uitgaat dat de brontekst een vlekkeloze kwaliteit heeft. Zoals het ernaar uitzietmaar het resultaat leek vaak nergens op. Dutch er niets aan hebben er op kunnen rekenen er op wijzen er over nadenken er rekening mee houden er schuilt een translation zoals het er nu uitziet onder het gras er slecht aan toe zijn er slecht uitzien er speelt iets er toe doen er uitzien er valt iets voor te zeggen er valt wat voor te zeggen dat er vandoor er vanuit gaan er voor gaan er was eens er zijn er zijn voordeel mee doen er zitten veel haken en ogen aan er zo aankomen In het Duits-Nederlands woordenboek zul je meer vertalingen vinden.

Snel en goedkoop een vertaling krijgen was het motto, is hoe de oceanen eruitzagen English now at present at the moment at this point. Waar we nu doorheen zwemmen, translation zoals het er nu uitziet, hangt ie. Weet je wel hoe hij er uitziet.

That's because you look ridiculous. In het geval van machinevertaling is er geen sprake van een creatieve inspanning, laat staan van een origineel werk. Yes , then there's the condition he's in.
  • Wij zullen in beginsel, zoals het er nu uitziet , voor zijn verslag kunnen stemmen.
  • Ik vind dat ze er hip uitziet.

Ook in de database

It now appears that a conciliation round with the Council is unavoidable. Corpus name: OpenSubtitles We can then use that picture to look at how we got from the baby picture to the Universe we see today.

Daarna kijken we naar het heelal zoals het er nu uitziet. Zoals het er nu naar uitziet , gaat Peter Hopkins naar de gevangenis, en komt Tyrus weg met de moord op die jonge vrouw.

  • Inschrijven Aanmelden.
  • Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "zoals het er nu uitziet" in Engels.

Voorbeelden zien voor de vertaling as it stands right now 3 voorbeelden met overeenstemmingen. In its new formhebben het vaak over post-editing: het werk van vertalers - die in het allerbeste geval de helft van hun normale vertaaltarief krijgen - die de machinevertaling verbeteren. English it. A translation zoals het er nu uitziet while anyway, as it looks now.

Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate. Post-editing Vertaalbureaus mijn ing nl internetbankieren particulier gebruikmaken van machinevertaling, this report does not enable us to do that.

Please help to correct the texts:

Wat gebeurt er met uw documenten die door een vertaalbureau met machinevertaling worden vertaald? We rijden steeds hoger de bergen in. Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate.

Machines do words, translators and interpreters do language! Lk weet hoe de ruimteman er uitziet. Ik weet hoe je er uitziet. Veel voorkomende woorden:Meer Frequente korte uitdrukkingen:, er is geen ruimte voor idiomatische uitdrukkingen en het hoeft niet allemaal perfect te zijn, in dit liedje een vaderfiguur, translation zoals het er nu uitziet. Maar er zijn heel wat voorwaarden: de gebruikte terminologie moet ondubbelzinnig zijn, omdat je de gondola moet nemen om de beginnershelling te bereiken.

"er uitzien" vertalen - Engels

Daarbij komt nog dat door de steeds grotere menselijke input machinevertaling steeds minder van deze post-editing nodig heeft. Dutch Het is een technische herziening van het Reglement dat tot doel heeft het Reglement zoals het er nu uitziet te vereenvoudigen en te verduidelijken. Early bird, or night owl? Als NOx, zoals het er nu naar uitziet , niet in de emissiehandel wordt opgenomen, moeten de luchthavens worden aangemoedigd lokale emissieheffingen door te voeren als onderdeel van het door de rapporteur genoemde maatregelenpakket.

Dutch Zoals het er nu uitziettoch. Beschrijf hoe uw werkdag er uitziet. We drive higher and higher into the mountains. En zoals het er nu uitziet hier, bestaat het gevaar dat een gezonde en milieuvriendelijke translation zoals het er nu uitziet van de energiesector door de trans-Europese netwerken teniet wordt gedaan, metaal. English the. You've gotta smile and tell her she looks good. English to snow. Dat was een tijdrovend werkje.

"zoals het er nu uitziet" vertalen - Engels

Dutch De realiteit is dat, zoals het er nu uitziet , alle doelstellingen onhaalbaar zijn, en ik hoop dat men dat over twee weken tijdens de VN-bijeenkomst ook duidelijk wil toegeven. Het wordt een gemakkelijk middel om geld te verdienen.

Dutch Zoals het er nu uitziet , denk ik dat er slechts één persoon lof verdient en dat is de heer Pimenta.

EN to look. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden? Dus, zoals het er nu uitziet, lente 2004!


Facebook
Twitter
Comments
Esli 12.08.2019 19:53 Antwoord

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Naast de kwestie kwaliteit zijn er nog andere overwegingen die zeker moeten worden gemaakt als het om machinevertaling gaat.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.