Van der valk krimpen aan den ijssel

Geplaatst op: 18.08.2019

Enschede, Nederland 56 bijdragen 9 nuttige stemmen. Sobere kamers maar goede service! Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Bad.

De slaapkamer was goed verzorgd. Beoordelingen - onze richtlijnen en standaarden Deze richtlijnen en standaarden zijn erop gericht om de content op Booking. Dinner vonden wij wat tegenvallen. Eigenlijk niets, daarom kom ik hier ook regelmatig terug. Laagste prijzen voor je verblijf. Er werd op hakken gelopen tot 's morgens vroeg.

Zeer goede locatie! De kamer was niet te warm. Ga niet in hospitality business werken als je niet servicegericht en vriendelijk bent Marjan. Mis het niet. Eigenlijk niets, daarom kom ik hier ook regelmatig terug.

Ik wou een kamer met een bad helaas.

Hoe werkt het?

Comfort was zeer goed. Bezit of beheert u deze gelegenheid? Zeer uitgebreid ontbijtbuffet. Hoe werkt het? Datum van verblijf: juli Parkeren voor de auto is top: goed verlichte parkeerplaats en omgeven door een hek.

  • U rijdt in 15 minuten naar het centrum van de stad.
  • Is gewoon goed.

Meer tonen - er opent een dialoogvenster. Het duurde erg lang voor we drankje kregen op het terras, weinig bediening. Er is voldoende gratis parking rond het hotel. Frans T heeft een tip geschreven mrt. Prima zitje erbij.

Hulp bij boeken?

Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Laagste prijzen voor je verblijf. Kamer is fris en schoon.

Is gewoon goed. Die Lobby besticht durch ihr modern eingerichtetes Entrieur. Bijdragen aan Booking. Kerken Nieuwe Kerk Delft 17,6 km. Stadion Stadion Excelsior Rotterdam 8,8 km.

Faciliteiten van het hotel

De tv deed het niet! Wij vergoeden het verschil! Badkamer modern.

We laten de bijdragen voor zich spreken, politieke! Verbleven in januari Verbleven in maart Op een kwartier rijden ligt Rotterdam Airport. We verzoeken u om geen persoonlijke, en we bewerken ze op geen enkele manier, die nauwkeurig in een tunnel wordt geschoven.

Kasteel Slot Honingen 8,7 km. Check in en ga eropuit.

Vul uw e-mailadres in, dan sturen we u onze beste deals Aanmelden. Shanghai Suite Toon prijzen. De kamer was niet te warm.

Nvt Behulpzaamheid van het personeel. Beoordeeld 13 augustus Mis het niet.


Facebook
Twitter
Comments
Adrie 26.08.2019 05:54 Antwoord

Nieuwerkerk aan den IJssel Accommodaties. En om 11 kwamen ze weer en weer ongeduldig en onvriendelijk.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.