Cafe de groot de vecht

Geplaatst op: 08.09.2019

Brasserie Restaurant Korderijnk Sinds Alle talen. Als je hier niet met de knoop open het pand verlaat ligt het aan jezelf.

Voor ons de eerste keer daar. Community Hoe was jouw ervaring? Is dit voornamelijk een koffiebar? Groetjes, Mariska. Hotels in de buurt Alle hotels in de buurt bekijken.

Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Familie B? Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Schrijf als een van de eersten een beoordeling. Alle restaurants in Terwolde weergeven.

Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren.
  • Gemiddeld 0. Restaurants in de buurt Bekijk alle 4 restaurants in de buurt.
  • Tijdens onze klompentocht Avervoorderpad vonden we het na twee en een half uur wel welletjes en liepen over de weg naar de Vecht. Groetjes, Mariska.

Hoe was jouw ervaring?

Alle hotels in de buurt bekijken Bekijk alle 4 restaurants in de buurt Alle attracties in de buurt bekijken. De varkensmedaillon was hemels net als de champignonsaus. En gelijk Lekker eten gezellig zitten vriendelijk personeel wat wil je nog meer. Wie zijn wij?

  • Alle gegevens weergeven. Tegenwoordig is het gebak op feestjes en recepties bij de Groot zo verschrikkelijk lekker witte vierkantjes met dunne marsepein , alleen al voor deze gebakjes gaan wij tegenwoordig graag naar recepties in de Vecht!
  • Echt een aanrader als je hier in de buurt bent. Beoordelingen filteren.

Waarderingen en beoordelingen 5,0  3 beoordelingen, cafe de groot de vecht. Deel nog een ervaring voordat je gaat. Tijdens onze klompentocht Avervoorderpad vonden we het na twee en een half uur wel welletjes en liepen over de weg naar de Vecht. Beoordeeld op 23 augustus via mobiele applicatie Leuk eetcaf.

Met enige regelmaat eten wij hier wat, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, geen gedoe maar wel goed spul en de prijzen zijn normaal gebleven.

Meer informatie

Attracties in de buurt Alle attracties in de buurt bekijken. Wij zijn hier vaker om een hapje te eten. Is dit een Nederlands restaurant? De varkensmedaillon was hemels net als de champignonsaus.

Schnitzel is mijn favoriet. Het is zeer aan te bevelen. Bij ons is het groots genieten van een drankje of lekker eten. Hier gegeten en het was lekker. Bilderberg Hotel De Keizerskroon.

Café de Groot

Familie B. Is dit een plek waar je ingrediënten koopt om je eigen maaltijd te bereiden? Deel nog een ervaring voordat je gaat. Datum van bezoek: maart Bezit of beheert u deze gelegenheid?

Anno Fridrichs. In de omgeving. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Bilderberg Hotel De Keizerskroon. Hoe was jouw ervaring. Wij willen je laten meegenieten van onze passie om van iets gewoons iets lekkers te maken. Bekijk wat reizigers erover zeggen:! Fam vonk 18 punten. Heerlijk asperges gegeten aan de grote tafel. Cafe de groot de vecht 2Nederland, Chococino en Mocha.

Waarderingen en beoordelingen

Inloggen Lid worden. Locatie en contact. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Wat een goeie tent alles perfect eten was super dank u wel dat wij heer weer hebben mogen genieten. Bespaar geld. Beoordeeld op 23 augustus via mobiele applicatie Leuk eetcaf!


Facebook
Twitter
Comments
Clasina 12.09.2019 02:43 Antwoord

Wat een goeie tent alles perfect eten was super dank u wel dat wij heer weer hebben mogen genieten.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.