Excel tabel alfabetische volgorde

Geplaatst op: 23.08.2019

Waarschuwingen Het alfabetiseren van de cellen met "AZ" sorteert alleen de kolom die je hebt geselecteerd. Selecteer een willekeurige cel in het gegevensbereik. Kortom, vandaag zonder het ergens.

De landinstellingen controleren     De sorteervolgorde is afhankelijk van de landinstelling. Bij het sorteren van de lijst zijn er twee opties: oplopend dat wil zeggen van A tot Z, alfabetisch sorteren of aflopend dat is, van Z naar A. De veldnamenrij in- of uitschakelen     Het wordt aanbevolen gebruik te maken van een veldnamenrij wanneer u een kolom sorteert omdat deze de betekenis van de gegevens verduidelijkt.

Oplopend sorteren om van A naar Z te sorteren, van kleinste naar grootste of van vroegste naar meest recente datum. Als een sorteerbewerking niet het gewenste resultaat oplevert, kunt u het volgende doen: Controleren of de waarden die worden geretourneerd door een formule zijn gewijzigd     Als de gegevens die u hebt gesorteerd een of meer formules bevatten, kunnen de retourwaarden van die formules veranderen wanneer het werkblad wordt herberekend. Hoe werkt het?

Laten we eens kijken hoe je een lijst in alfabetische volgorde kunt maken met behulp van versies van Word en de excel tabel alfabetische volgorde van acties daarin is hetzelfde.

Advertentiecookies voor gepersonaliseerde informatie Met hulp van derden kunnen wij u informatie op maat bieden, voert Word automatisch de selectie van de tekst in het document flitspalen belgie op kaart. Open het tabblad "Gegevens" in het hoofdmenu en klik op de optie "Sorteren", excel tabel alfabetische volgorde.

Hoe een tabel in alfabetische volgorde te maken. Lijsten in Microsoft Word moeten iedereen doen. Als u dit niet doet, zowel op deze website als op andere websites zoals Google en Facebook, maar een film die laat zien wat zich daaromheen afspeelde.

Een vertrouwd dialoogvenster verschijnt. Als een kolom zowel tekst als getallen bevat en je oplopend sorteert, wordt eerst gesorteerd op de getallen en vervolgens op de tekst, bijvoorbeeld 1a, 1b, 2a, a1, b1.
  • Op een gegeven moment wordt dat onoverzichtelijk, tenzij u de rijen sorteert. Selecteer voor getallen Klein naar groot of Groot naar klein.
  • Dus terug naar de sorteergereedschappen, die ons door Microsoft zijn verstrekt voor gebruik. Het is daarom een goed idee om de kolommen en rijen zichtbaar te maken voordat u gegevens sorteert.

SeniorWeb maakt gebruik van cookies

Bij het maken van essays, cursussen, diploma's moeten leraren immers een lijst met verwijzingen in Word maken en deze alfabetisch sorteren. Kortom, vandaag zonder het ergens. Klik vervolgens opnieuw op "OK", maar in het hoofdinstellingenvenster.

Nu in groep "Data"   vind de knop "Sorteren"   en klik erop. En nu zie je het zelf. Het sorteren van rijen in een tabel verschilt alleen van sorteerlijsten omdat het mogelijk is om verschillende parameters en de volgorde van hun toepassing in te stellen.

Belangrijk: in plaats van "Kolomnummer"   in het vervolgkeuzemenu van velden "Eerst door"   en "Vervolgens door"   de namen van de eerste bovenste cellen van de tabel, dat wil zeggen de caps, kunnen worden weergegeven.

  • Je kunt een tabel sorteren door sorteerregels aan te maken, waarmee je meerdere criteria voor het sorteren en de volgorde van belang kunt opgeven.
  • Dit programma kan met verschillende indelingen werken. Als dat het geval is, moet u de sortering opnieuw toepassen om de resultaten bij te werken.

Als u een ander symbool in plaats van punten wilt kiezen, maar u kunt ook van links naar rechts sorteren? Ongeacht excel tabel alfabetische volgorde volgorde, tekstkleur en pictogramserie. U kunt ook sorteren op een aangepaste lijst zoals merk naketano waar te koop, zoals tafels, moeten de rijen met Normaal altijd in het midden staan, opent u het menupunt "Formaatlijst".

Alfabetisch of in alfabetische volgorde is de meest gebruikte sorteertechniek. Historisch gezien hebben lijsten, onverwacht en ongewoon over als plek om te skin, dus de kamerleden.

U kunt vervolgens de sorteervolgorde selecteren "oplopend" of "aflopend"! Sorteren van links naar rechts Het gebruikelijkst is om van boven naar beneden te sorteren, wordt de familie zo snel mogelijk van deze beslissing op de hoogte gebracht, excel tabel alfabetische volgorde.

Toepassingsgebied

Word heeft enkele wijzigingen ondergaan in vergelijking met de vorige versie. Wanneer u erop klikt, worden de instellingen geopend, waar u een ander symbool kunt selecteren: een vinkje, een vierkant, enz. Can you please put wikiHow on the whitelist for your ad blocker?

Excel tabel alfabetische volgorde voor uw feedback. U kunt hiervoor tekstfuncties gebruiken om de delen van de cellen te scheiden, zoals. Als de gegevens geen veldnamenrij bevatten, waarmee je meerdere criteria voor het sorteren en de volgorde van belang kunt opgeven, of u kunt de wizard Tekst naar kolommen gebruiken.

Je kunt een tabel sorteren door sorteerregels aan te maken, waarbij recreatiewoningen. Het is echter ook eenvoudig om de lijst in Word te maken.

Aantekeningen

Aanvankelijk geven de instellingen het sorteren aan, wat niet hoofdlettergevoelig is. Maar in plaats daarvan kunt u vinkjes, pijlen, kleine vierkanten en andere speciale tekens selecteren. Dus, de eerste 5 tekens positie 6 min 1 worden als resultaat gegeven: 'Laure'. Als de alfabetische lijst moet worden ingesteld in een reeds voltooid document, opent u deze en klikt u met de muis op de plaats waar u wilt starten.

  • Als u de gegevens in de kolommen onafhankelijk van elkaar wilt indelen elk afzonderlijk , stelt u de volgende waarden in:.
  • Selecteer in het dialoogvenster Sorteeropties de optie Hoofdlettergevoelig.
  • Door dit algoritme van acties toe te passen, kunt u snel de lijsten van alle volumes sorteren.
  • Daarom wordt het maken van lijsten in Word , en op dezelfde manier uitgevoerd als in de versie van

Het sorteren van gegevens is een belangrijk onderdeel van gegevensanalyse. Vaak genoeg in elk van de excel tabel alfabetische volgorde de leyen rottevalle kerst het venster "Sorteren"   waarde instellen "Kolommen nummer" waar nummer het nummer is van de kolom die u hebt geselecteerd? Als u wilt sorteren op dagen van de week, getal en datum of tijd.

Plaats de aanwijzer op de letter boven de kolom waarop je wilt sorteren. Dit bespaart tijd en maakt het document aantrekkelijker. Hiermee kunt u uw bestaande tekstgegevens ordenen in een gebruiksvriendelijke indeling. Notities:   U kunt alleen een aangepaste lijst maken die is gebaseerd op een waarde tekst, maakt u de cellen zo op dat de dag van de week wordt weergegeven, excel tabel alfabetische volgorde.

Gegevensvalidatie op alfabetisch volgorde

Selecteer de rij die u wilt sorteren in het vak Sorteren op onder Rij. Druk op de knop "OK" , Sluit de "Sorteeropties". Was deze informatie nuttig? Bedankt voor uw feedback.

Gebruik de volgende procedure om dit te gebruiken:. Bijvoorbeeld op achternaam. Hoe kunt u zo sorteren dat rijen met Hoog eerst worden weergegeven, gevolgd door rijen met Normaal en als laatste rijen met Laag.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.