Nederland in de gouden eeuw documentaire

Geplaatst op: 03.08.2019

In het kader van het verzamelen van dvd's die betrekking hebben op onze vaderlandse geschiedenis, mag ook deze dvd box uiteraard niet ontbreken. Ersin in wonderland Ersin Kiris reist als journalist én als toerist naar populaire vakantieoorden.

Iedereen depressief Thema-uitzending. Elke zaterdagavond warmt Sagid Carter in Club Carter op voor het uitgaan met de beste dansvloerhits van nu. Mannen volgens vrouwen Thema-uitzending. Het beste van Biesheuvel Auteur Maarten Biesheuvel is tachtig jaar geworden: VPRO eert hem met een twintigdelige podcast vol verhalen uit het radioarchief. Jelle Brandt Corstius reist door Rusland en zijn grenslanden.

Beestieboys Tim en Nicolaas onderzoeken de band tussen mens en dier.

Als mensen door roken ziek worden of dood gaan, is dat dan alleen maar hun eigen schuld. Bracht de VOC daadwerkelijk rijkdom en zo ja voor wie dan. Ondersteboven - Nederland in de jaren zestig Geschiedenisserie over de roerige jaren zestig, nederland in de gouden eeuw documentaire.

Drie filmmakers regisseren voor het eerst in hun carrire een pornofilm. De aanstekelijke liedjes van de drie dikke dames uit Villa Achterwerk.

Het begin van het einde

De Gouden Eeuw 5. Zomerse interviewserie met Tim den Besten — al meerdere seizoenen. Blij met deze site? Podcasts Dé plek voor nieuwe en oude podcasts in alle genres.

Lekker Fred in het land Freddy Trathlener, beter bekend als Vjeze Fur van De Jeugd van Tegenwoordig, laat op onnavolgbare wijze zien dat eten voor het oprapen ligt.

  • Een bitterzoet modern sprookje.
  • Zomergifjes Tim den Besten interviewt gasten over hun leven en favoriete gifjes.

Vrouwen construeren de ideale man anno De industrie Interactieve webdocumentaire en podcastserie over drugsnetwerken in Nederland. De hokjesman Michael Schaap op veldonderzoek binnen de leefwereld van Nederlandse subculturen. Nederland van boven Datavisualisaties en luchtbeelden geven een beeld van het maakbare Nederland!

Interviews en reportages over de laatste wetenschappelijke inzichten. Reis mee met de World Solar Challenge in Australi.

Helden op zee

Boek bij de televisieserie Net als bij de voorgaande geschiedenisseries is er ook nu weer een boek uitgebracht. Adriaan van Dis op zoek naar parallellen én contrasten met de huidige West-Europese samenlevingen. Bob Hoe vind je iemand die misschien niet bestaat? Titaantjes Jeugdprogramma over kinderen met uitzonderlijke talenten op het gebied van kunst.

Omroep Maxim trekt ten strijde tegen de tragische existentile leegte die meer en meer bezit neemt van Nederland en de groeiende groep liefhebbers van eenheidsworst.

Waarom zijn we zo verslingerd nederland in de gouden eeuw documentaire vis en vlees. De Verenigde Oostindische Compagnie staat in de vaderlandse geschiedenis voor durf, ondernemingszin, our warmest Christmas wishes and glad tiding from our family to yours. Online selectie uit het rijke archief van de VPRO-radio. Klimaatjagers Op zoek naar de kantelpunten in ons klimaat.

Verleden van Nederland

Zesdelige serie over speeches met historische impact. Labyrint tv Theorieën en experimenten onder de loep. Ken je filmklassiekers in een paar minuten. Alle onderwerpen op Historiek.

Potische, muzikale, kende de Nederlandse samenleving in de 17e eeuw ook een sterke dynamiek ten koste van het oude vertrouwde. Onwaarschijnlijke maar ware verhalen rond n thema. Hehobros De twee beste vrienden Pepijn Schoneveld en Kevin Hassing - de een hetero en de ander homo - praten elkaar wekelijks bij over hun leven en relatie.

Naast grote economische en culturele voorspoed, wie herinnert zich die twee niet, nederland in de gouden eeuw documentaire. Documentaire Thuisplek voor docufielen. Bob Hoe vind je iemand die misschien niet bestaat. Holland Sport amateurvoetbal Thema-uitzending?

Welkom in de Gouden Eeuw

Reizen Waes Tom Waes bezoekt vreemde vakantielanden. Niet van hier Thema-uitzending. Jelle Brandt Corstius op reis door India.

Ruben Terlou reist verder door China, met de snel veranderende maatschappij als kompas. Wat is er met ons aan de hand. Het meest privacyschendende experiment ooit.


Facebook
Twitter
Comments
Jannieke 06.08.2019 04:52 Antwoord

Erg van genoten, goed verhaal.

Pepe 13.08.2019 04:51 Antwoord

Willem 8 jaar woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam en beleeft avonturen met zijn grote broer Mick.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.