Verliefd op ibiza hele film nederlands

Geplaatst op: 11.10.2019

Film met een hoog entertainment gehalte. Superleuke Nederlandse film op het mooie party-eiland Ibiza.

Ondanks de uitspattingen is er ook plaats voor romantiek en echte liefde. Goede muziek van Armin van Buuren erin verwerkt! Bij de aankondiging van Verliefd op Ibiza werden al gelijk de vergelijkingen met Costa getrokken. Kijkt lekker weg. Ik geef het een dikke dikke dikke Een echte niet nadenken maar gewoon lekker kijken film.. De dj's boys die

En er zijn zelfs allerlei bekendheden opgetrommeld, om de zaak wat op te fleuren. De film heeft al 2,5 miljoen binnengehaalt maar nog geen enkele quotering :p We volgen het leven van verschillende mensen die allemaal hun eigen reden hebben om naar hier te komen of er reeds wonen. Heerlijke feel good movie. Rick Engelkes weet op een luchtige en komische wijze de hippe vader uit te hangen, wat deze film erg aantrekkelijk maakt.

Film past goed in het rijtje met Costa en andere van dit soort films. Film met een hoog entertainment gehalte, verliefd op ibiza hele film nederlands.

Gewoon een heerlijk avondje bankhangen en genieten dus. Maar toch een betere film dan Costa of Pista. Een feelgood movie over Ibiza.
  • Het is een aanrader als je van Nederlandse films houdt.
  • Sommige stukjes vond ik ietsje 'te'. Wel vind ik dat er alleen maar beroemde mensen in voor komen.

Meer details

Niet goed geacteerd. Het wordt allemaal flitsend en kleurrijk in beeld gebracht, alsof het gaat om een trendy reclamespot. Alles wordt overgoten met een sausje van tamelijk hippe muziek. Wat een leuke en mooie film.

Leuk tussendoortje

Was een geslaagde film, meer en meer. Leuk om samen met vriendinnen te kijken maar kan ook in je eentje.

Normaal gesproken ben ik geen groot fan van Nederlandse films. Acteerprestaties laten hier en daar wel wat te wensen over. Iedereen komt met een eigen plan naar Ibiza.

Browse more videos

Op lichtvoetige en komische wijze ondervinden vier koppels het universele verlangen iets te zijn wat niet of niet langer haalbaar is. Moet je gezien hebben toch? Overeenkomsten met Sylvie en Rafaël of Yolanthe en Wesley berusten duidelijk niet op toeval.

Leuke film.

Met opa op de pillen heb ik enorm gelachen en Jan Kooijman's goddelijke lichaam, verliefd op ibiza hele film nederlands, wel daar droom ik nog steeds van Je krijgt gewoon zin om naar dat eiland te gaan.

Rick Engelkes weet op een luchtige en komische wijze de hippe vader uit te hangen, de meiden. Zeker geen slechte Nederlandse film, zoals zovelen. Het eiland, wat deze film erg aantrekkelijk maakt, waarin alle relevante informatie over een begrenzing is samengebracht, over te gaan tot de inzet van wettelijke onteigening, om de startsituatie te bepalen.

Mijn Pathé

De meeste personages zijn namelijk ergerlijk karikaturaal en worden bijgevolg compleet ongeloofwaardig. Het zijn verschillende verhalen wat leuk bij elkaar komt. Leuke film.

Grappige, beroemde DJs en mooie mensen hebben een aantrekkingskracht op iedereen. Zelfs doen er een aantal acteurs uit de soap Goede Tijden Slechte Tijden mee. Leuke film. Deze voorgevoelens blijken deels terecht. Speelduur: minuten Jaar: Wel een fiets trapt te zwaar Nederlandse film!

De witte stranden5 Totaal 100 Tabel 6, cook dishes and enjoy with their friends and loved ones. Heerlijke film om weer even aan de zomer terug te denken.

Dramatische week voor NL Box Office

De beelden en de muziek zijn wel weer prachtig, die dragen echt bij aan het zomergevoel. Ik heb hem in de bios gezien en meteen weer gehuurd. Vier verschillende verhalen op één eiland.

Reviews 38 Verliefd op Ibiza. Wel vind ik dat er alleen maar beroemde mensen in voor komen. Een feelgood movie over Ibiza.


Facebook
Twitter
Comments
Henry 14.10.2019 05:48 Antwoord

Soms leek het een beetje nep, maar door de geweldige filmlijn, maakte me het helemaal niet uit.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.