Vertaling nederlands italiaans google

Geplaatst op: 21.07.2019

Probeer een van de bovenstaande stopopdrachten in het Engels of de taal waarnaar wordt vertaald. Naar het inlogscherm.

Vertaal [taal]. Bekijk hier uw verbruik. DeepL maakt gebruik van cookies. Speakers en schermen Aan de slag Functies bekijken Je instellingen wijzigen Ondersteuning voor apparaten. Afbeeldingen vertalen Je kunt de camera van je telefoon gebruiken om tekst in de wereld om je heen te vertalen met de Translate-app.

Gesprekken vertalen met de tolkmodus Je kunt de Google Assistent vragen je gesprek te vertalen met iemand die jouw taal niet spreekt.

Kies rechtsboven een taal die je begrijpt. Maak kennis met Nest-camera's en -deurbellen Aan de slag Functies en instellingen bekijken Een probleem oplossen Garantie en handleiding. Google Translate Helpforum Forum.

De tolk begrijpt je niet Stap 1: Wacht op de toon Je hoort een toon na een gesproken vertaling. Vertaling nederlands italiaans google onze privacyverklaring voor meer informatie.

Probeer DeepL Pro! La Stampa Italië. Vertaal [taal]. Upgrade uw pakket om het aantal documenten dat u kunt vertalen te verhogen. Als je bijvoorbeeld het woord 'bueno' wilt vertalen van het Spaans naar het Engels maar je met een Engels accent praat, kan je apparaat mogelijk vertalen van het Engels naar het Spaans.

Tik op Scannen om een nieuwe foto te maken en de tekst te vertalen die deze bevat, of tik op Importeren om een bestaande foto te kiezen om te vertalen, vertaling nederlands italiaans google. Inloggen op DeepL Pro bedrijfsaccount Kan de tolkmodus niet starten Stap 1: Controleer welke opdracht je gebruikt Gebruik een van de bovenstaande opdrachten om de tolkmodus te starten! Vertalen wat je ziet via je camera Voor sommige talen kun je tekst vertalen door de camera van je telefoon erop te richten.

Wachtwoord vergeten.

Tekst vertalen in foto's

Tik linksboven op Menu Instellingen Datagebruik. Le Monde Frankrijk. Documenten kunnen op dit moment niet worden vertaald.

Sleep hier een. Wilt u meer vertalen. Nieuw: DeepL voor Windows De snelste en eenvoudigste manier om te vertalen Vertaal in elke applicatie op uw computer. De tolkmodus werkt niet bij sommige speakers die niet zijn gemaakt door Google! Kan het document niet vertaling nederlands italiaans google geopend.

DeepL Pro bedrijfsaccount

Ervaar de volledige kracht van DeepL! Bedankt voor uw feedback. DeepL Pro bedrijfsaccount. RTL Z Nederland. Typ, plak tekst of sleep document hier.

Bedankt voor uw feedback. Afbeeldingen vertalen Je kunt de camera van je telefoon gebruiken om tekst in de wereld om je heen te vertalen met de Translate-app. Ja Nee. De tolkmodus kan niet worden gestart met deze opdrachten: Spreek [taal].

Documenten kunnen op dit moment niet worden vertaald. De vertaling nederlands italiaans google die je kunt gebruiken om de tolkmodus te starten, vertaling nederlands italiaans google, zijn afhankelijk van je apparaat. Tekst vertalen in foto's Je kunt tekst vertalen in foto's die je al hebt gemaakt!

Beschrijving

Het woordenboek is op dit moment niet beschikbaar. Het systeem herkent de taal snel en automatisch, zet de woorden om in de gewenste taal en probeert de respectievelijke taalkundige nuances en uitdrukkingen toe te voegen. Tik zo nodig op Instant.

Ervaar de volledige kracht van DeepL. Was dit nuttig. Tik Camera.


Facebook
Twitter
Comments
Giannina 31.07.2019 22:40 Antwoord

Ja Nee.

Nathasja 26.07.2019 07:11 Antwoord

Welkom bij de nieuwe plek waar je hulp kunt krijgen: het Helpcentrum van Google Nest. Apparaten die je kunt gebruiken Alle Google Home-speakers Speakers met Google Assistent ingebouwd Alle smartdisplays Talen waartussen je kunt vertalen Talen voor de tolkmodus Je kunt de Google Assistent vragen om te vertalen naar een van de volgende talen.

Aiman 24.07.2019 19:27 Antwoord

Een nieuwe versie van deze pagina is beschikbaar.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.