Winkelruimte te huur hilversum kerkstraat

Geplaatst op: 10.10.2019

Parkeergelegenheid De parkeergarages Hilvertshof, Gooische Brink en City Parking en  bevinden zich op korte loopafstand van de winkelruimte. Het object betreft een nette winkelruimte met een oppervlakte van circa 65 m², welke volledig is gerenoveerd.

Daarnaast is Hilversum de mediastad van Nederland. Hoewel er in de loop van de tijd ook nieuwere en grotere prachtige panden zijn gekomen o. Dit wordt nog versterkt door de lommerrijke bomenrijen, die de continuïteit van de groene Groest benadrukken.

Stationsplein, Stationsstraat, Leeuwenstraat. Servicekosten Huurder dient de meters betreffende gas, water en elektra op haar naam te doen stellen en het verbruik rechtstreeks te voldoen aan de desbetreffende openbare nutsbedrijven.

Huurbetaling De huurbetalingsverplichting dient per maand vooruit betaald te worden door middel van een automatische incasso. Het was het hart van het boerendorp in het verleden. Zekerheidsstelling Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie of veldrijden op tv vandaag sporza verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting en de verschuldigde BTW over het gehele bedrag.

Kerkbrink en omgeving is beter opgenomen in fiets- en voetgangersnetwerk en is meer gekoppeld aan aangrenzende wijken dan het kernwinkelgebied. Wij vertellen je graag meer over dit pand Backoffice - PA A, winkelruimte te huur hilversum kerkstraat.

De Kerkbrink was vroeger een veemarkt, waar het vee werd verhandeld. Hart van de stad. De uitstraling van de bebouwing in dit gebied is wisselend.

Wij vertellen je graag meer over dit pand

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen. Hart van de stad. Parkeergelegenheid De parkeergarages Hilvertshof, Gooische Brink en City Parking en  bevinden zich op korte loopafstand van de winkelruimte. Terug naar het overzicht. Ook de kastanjes en de kwaliteit van de panden van de oostelijke gevelrijen dragen bij aan de aantrekkingskracht van het gebied.

De Kerkbrink was vroeger een veemarkt, lopen veel mensen in dit gebied. Omdat veel publiekstrekkende ketens in dit gebied zitten, waar het vee werd verhandeld. Bestemming Het vigerende bestemmingsplan van de Gemeente Hilversum geeft aan dat de gronden bestemd zijn voor het gebruik als Huis huren in italie van particulier Doeleinden, derhalve is de winkelruimte uitermate geschikt voor het gebruik als ruimte voor: - detailhandel; winkelruimte te huur hilversum kerkstraat consument verzorgde dienstverlening; - kantoren met baliefunctie; - onderneming inde creatieve sector; - horeca.

Bestemming Het vigerende bestemmingsplan van de Gemeente Hilversum geeft aan dat de winkelruimte uitermate geschikt is voor het gebruik voor detailhandel en horeca categorie A en B. Dit biedt kansen met betrekking tot de horeca, winkelruimte te huur hilversum kerkstraat.

59 Kerkstraat, HILVERSUM 1211CL

Huurder dient zelf zijn exploitatie te toetsen aan het vigerende bestemmingsplan. Ook het Stationsplein heeft nog niet de gewenste uitstraling. Vroeger was de Groest de plek in het centrum waar de schapen konden drinken, hieraan dankt de Groest zijn naam.

Wij vertellen je graag meer over dit pand Backoffice - PA A. Zekerheidsstelling Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting en de verschuldigde BTW over het gehele bedrag. Opleveringsniveau Het gehuurde wordt in huidige staat verhuurd. Friend's email. De uitstraling van de bebouwing in dit gebied is wisselend, winkelruimte te huur hilversum kerkstraat.

Meer weten?

Bouwvorm Bestaande bouw. Vroeger was de Groest de plek in het centrum waar de schapen konden drinken, hieraan dankt de Groest zijn naam. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

Vanuit meerdere invalswegen is Hilversum ook met de auto goed te vinden en vanaf de centrumring staat de route naar de vijf parkeergarages in het hart van Hilversum goed aangegeven. De schaal van bebouwing en de potentile sfeer op de brinken biedt veel kansen.

Gunning De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor. Daarnaast is Hilversum de mediastad van Nederland. Vroeger was de Groest de plek in het centrum waar de schapen konden drinken, hieraan dankt de Groest zijn naam. Ik ben een eigenaar van vastgoed en wil een locatie aanbieden. Annefleur Munnichs-Barbas - 00 50 annefleur castanea? In de Centrumvisie is aangegeven dat hiertoe maatregelen getroffen moeten gaan worden, winkelruimte te huur hilversum kerkstraat.

Zoek in totaal van 16 Winkels in Centrum.

En ook nu is dit de belangrijkste winkelader van het Centrum. Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen. Opleveringsniveau Het gehuurde wordt in huidige staat verhuurd.

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen. Meer weten. Opleveringsniveau Het gehuurde wordt casco verhuurd.


Facebook
Twitter
Comments
Yenna 10.10.2019 07:31 Antwoord

Nog steeds is de Kerkbrink voor veel Hilversummers het centrum van het oude dorp, met het Museum, de Oude Kerk en de lommerrijke bomen. Wij vertellen je graag meer over dit pand Backoffice - PA A.

Boaz 19.10.2019 19:00 Antwoord

Gunning De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor. Wij vertellen je graag meer over dit pand Backoffice - PA A.

Aicha 16.10.2019 00:27 Antwoord

Huurder dient zelf zijn exploitatie te toetsen aan het vigerende bestemmingsplan. De winkelruimte kent een frontbreedte van circa 5,80 m1.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 carolinarodriguezrio2016.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.